Met Gala 2022: Τίμησε την έγκυο Rihanna με ένα άγαλμα (βίντεο)

Life
Met Gala 2022: Τίμησε την έγκυο Rihanna με ένα άγαλμα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η queen Rihanna να μην παρευρέθηκε στο red carpet του Met Gala 2022, ωστόσο η παρουσία της ήταν πιο έντονη από ποτέ

Μετά από δύο χρόνια σε lock down και μία μεταχρονολογημένη τελετή που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, λόγω της πανδημίας, το Met Gala ξαναπήρε την θέση του μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαΐου.

Μπορεί η queen Rihanna να μην παρευρέθηκε στο red carpet του Met Gala 2022, ωστόσο η παρουσία της ήταν πιο έντονη από ποτέ.

Κάθε χρόνο η Rihanna και οι επιλογές της «κλέβουν» την παράσταση.

Συνήθως, δεν έχουν ως στόχο μόνο την καθαυτή εξυπηρέτηση του θέματος της εκάστοτε βραδιάς, αλλά κρύβουν συμβολισμούς.

To 2015,η γνωστή pop τραγουδίστρια, ήταν εκείνη που τίμησε τους Ασιάτες σχεδιαστές, επιλέγοντας την iconic κίτρινη δημιουργία του Guo Pei, που έμεινε στην μνήμη όλων μας.

Το 2018 προκάλεσε αντιδράσεις, με το παπικό ένδυμα δια χειρός John Galliano και Maison Margiela, με το head piece που φόρεσε να σκανδάλισε τους αυστηρούς καθολικούς.

Πέρυσι το ολόμαυρο Balenciaga oversized παλτό με τα ruffles και τα iconic κοσμήματα ήταν ίσως ότι πιο ριζοσπαστικό είδαμε σε ένα κόκκινο χαλί.

Φέτος, η Rihanna δεν μπόρεσε να είναι στο Met Gala, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, όμως κανένας δεν την ξέχασε.

Το άγαλμα της Rihanna στο Met Gala

Μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε αρχικά από την αμερικάνικη Vogue είδαμε το περίφημο μαρμάρινο άγαλμα, που απεικονίζει την έγκυο Rihanna, ακριβώς όπως πόζαρε στην τελευταία της φωτογράφιση.

Η ανάρτηση ανέφερε στην σχετική λεζάντα: «Το άγαλμα της Ειρήνης, που είναι και η προσωποποίηση του, είναι συνήθως το πιο δημοφιλές άγαλμα θεάς στις galleries με Ελληνορωμαικά εκθέματα. Τώρα πια έχουμε την Rihanna απευθείας από το εξώφυλλο του μήνα».

«Μόλις εμφανιστήκα στο Met, φορώντας μάρμαρο! Τι πιο «χρυσό» (gilded) από αυτό; Ευχαριστώ πολύ Metropolitan Museum και Vogue για αυτό τον ιστορικό φόρο τιμής,» έγραψε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News