Οι 7 κορυφαίες αποχρώσεις για το καλοκαίρι 2022

Life
Οι 7 κορυφαίες αποχρώσεις για το καλοκαίρι 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tα νέα color trends που θα υιοθετήσουμε το καλοκαίρι 2022

Στη γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού, μελετάμε όλα τα νέα color trends που θα υιοθετήσουμε. Μέσα από τα catwalks της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, οι σχεδιαστές είχαν ήδη στείλει το μήνυμα πως τα χρώματα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο στυλ μας.

Την άνοιξη δώσαμε μεγαλύτερη έμφαση στις παστέλ και σορμπέ αποχρώσεις, το καλοκαίρι όμως τα χρώματα θα είναι bold και φωτεινά.

Φούξια, πράσινο, πορτοκαλί, silver κάνουν takeover στην γκαρνταρόμπα μας, ενώ φυσικά δεν λείπει και το λευκό που μας ακολουθεί κάθε καλοκαίρι, ειδικά όταν η επιδερμίδα μας αποκτά χρυσαφένιο μαύρισμα.

Το ροζ

Η σεζόν ανήκει σίγουρα στο Chanel ροζ αλλά και στο Balenciaga φούξια. Σε κάθε περίπτωση αυτό το bold χρώμα ορίζει το στυλ μας ακόμα και σε total εμφανίσεις.

Το lime

Αντί για το πιο φωτεινό Gen Z πράσινο, το καλοκαίρι 2022 επιλέξτε το lime, που αναδεικνύει και την μαυρισμένη επιδερμίδα, ενώ δημιουργεί τολμηρές αντιθέσεις με το φούξια.

Το silver

Το party mood επιστρέφει και το καλοκαίρι γεμίζει λάμψη και glam πινελιές. Αποφύγετε το χρυσό και πείτε “ναι” στις silver αποχρώσεις, μέσα από slip φορέματα ή αποκαλυπτικά crop top.

Το λευκό

Τα πιο effortless looks του καλοκαιριού θα έχουν λευκό χρώμα. Οι οίκοι Acne και Alaia μας απέδειξαν πως το λευκό θα φορεθεί ακόμα και σε στενές γραμμές αυτή τη σεζόν, σαν αυτό το second skin χρώμα που δεν θα αποχωριστούμε στην πόλη και τις διακοπές.

Το πορτοκαλί

Το πορτοκαλί σαν το νέο μαύρο και επιλέξτε το ακόμα και για τα basics της γκαρνταρόμπας σας, όπως ένα relaxed παντελόνι για το καλοκαίρι. Είδαμε το πορτοκαλί στα catwalks των οίκων Jacquemus, Coperni και Dior, όπως και στο street style.

Το μοβ

Το Very Peri είναι το χρώμα της Pantone για το 2022 και αυτό αναδεικνύει όλες τις αποχρώσεις του μοβ σε σούπερ hot. Οι οίκοι Valentino και Alberta Ferretti, προτείναν μάξι αέρινα φορέματα σε μοβ, για τις λαμπερές εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Το color block

Ο οίκος Versace πρότεινε τον συνδυασμό φούξια και πορτοκαλί για το καλοκαίρι και το street style φαίνεται πως έλαβε ήδη το μήνυμα. Γενικότερα όμως οι τολμηροί χρωματιστοί συνδυασμοί, είναι η τάση που θα αναβαθμίσει το style game μας αυτή την σεζόν.

Πηγη: vogue.gr

Φωτογραφία Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News