Σταύρος Θεοδοράκης: Το «φαινόμενο» Ιωάννα Παλιοσπύρου - Το δημόσιο «ευχαριστώ»

Life
Σταύρος Θεοδοράκης: Το «φαινόμενο» Ιωάννα Παλιοσπύρου - Το δημόσιο «ευχαριστώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Σταύρος Θεοδωράκης, με μία του ανάρτηση στο Facebook, περιέγραψε πώς έγινε η συνέντευξη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Λίγες ώρες μετά την προβολή των «Πρωταγωνιστών» όπου η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό το πρόσωπό της χωρίς μάσκα, ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εξηγώντας τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνέντευξη.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

Το «φαινόμενο» Ιωάννα 

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους.

Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν. Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες,τα θεραπευτικά μασάζ.

Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου «Ιωάννα».

Το δημόσιο «ευχαριστώ»

Επίσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του που τον βοήθησαν αλλά και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τα θετικά σχόλια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News