Δίκη Τζόνι Ντεπ: Η παράξενη κατάθεση του θυρωρού του - Oι ατάκες του που έκαναν τον ηθοποιό να γελάσει (βίντεο)

Life
Δίκη Τζόνι Ντεπ: Η παράξενη κατάθεση του θυρωρού του - Oι ατάκες του που έκαναν τον ηθοποιό να γελάσει (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βάζει τα γέλια στη δίκη ο Τζόνι Ντεπ - Η Άμπερ Χερντ είχε ζητήσει από τον θυρωρό να ερευνήσει γρατσουνιές στην πόρτα που της είχε προκαλέσει ο σκύλος της

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diaries» το 2011 και παντρεύτηκαν το 2015. Το διάσημο ζευγάρι χώρισε όμως τον Μάιο του 2016 με την Χερντ να ζητά περιοριστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία, κατηγορώντας τον σύζυγό της για κακοποίηση. Έκτοτε, σέρνουν ο ένας τον άλλο στα δικαστήρα.

Δικαστική διαμάχη δίχως τελειωμό

Οι δικηγόροι του ηθοποιού περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς η «βαθιά προβληματική» Άμπερ Χερντ προσέγγισε ερωτικά τον ηθοποιό στο ξεκίνημα της γνωριμίας τους, δείχνοντάς του έντονα το ενδιαφέρον της και κολακεύοντάς τον. «Εκείνη τον κυνήγησε, τον φλέρταρε. Έκανε πολλά πράγματα για να τον κερδίσει παριστάνοντας την ερωτοχτυπημένη και το κόλπο της πέτυχε: την ερωτεύτηκε παράφορα», είπαν χαρακτηριστικά.

Σημείωσαν δε ότι καθώς προχωρούσε η σχέση τους, τα πράγματα άλλαξαν και άρχισε να τον υποτιμά και τον προσβάλλει καθημερινά. «Κατέφευγε στη σωματική βία, του πετούσε πράγματα, τον χτυπούσε, τον αποκαλούσε δειλό, του έλεγε ότι δεν ήταν άνδρας επειδή δεν καθόταν να τσακωθεί μαζί της», ανέφεραν.

Η νομική ομάδα της Άμπερ Χερντ και συγκεκριμενα η δικηγόρος Ελέιν Τσάρλσον είπε στο δικαστήριο ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι γεμάτος με οργή και τον παρομοίασε με δαίμονα, του οποίου τα βίαια ένστικτα τροφοδοτούνταν από το αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο Τζόνι Ντεπ υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της πρώην συζύγου έχουν καταστρέψει την καριέρα του, με τους δικηγόρους της Άμπερ Χερτ να ισχυρίζονται ότι η καριέρα του διάσημου ηθοποιού βρισκόταν ήδη σε ύφεση, κυρίως λόγω της φερόμενης κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Η παράξενη κατάθεση του θυρωρού του

Ο Alejandro Romero είπε ότι η Χερντ και ο φίλος της Rocky Pennington του είπαν πως «κάποιος προσπάθησε να μπει στη μονάδα» στο κτίριο στο δυτικό Χόλιγουντ.

Ο θυρωρός εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δίνοντας μια κατάθεση μέσω βίντεο η οποία ήταν μαγνητοσκοπημένη. «Τι; Λίγο πάνω από το πάτωμα; Ο σκύλος γρατζουνούσε», είπε και συνέχισε: «Στο κεφάλι μου σκέφτομαι… νομίζει ότι κάποιος προσπαθεί να εισβάλει με γρατζουνιές λίγο πάνω από το πάτωμα;».

Ήταν το σημείο όπου ο Τζόνι Ντεπ άρχισε να γελάει, όπως και ο κόσμος στο δικαστήριο.

«Ήταν τόσο τρομαγμένοι. Μου ζήτησαν να μπω στη μονάδα και να ψάξω δωμάτιο δωμάτιο. Το έκανα, είναι κομμάτι της δουλειάς μου», είπε ακόμη.

Κάποια στιγμή, ο Romero, ο οποίος έδινε κατάθεση από το αυτοκίνητό του μέσω του κινητού του, φαίνεται να φυσά καπνό, πιθανότατα από κάποια συσκευή ατμίσματος. Χάνοντας την υπομονή του, άρχισε να οδηγεί, συνεχίζοντας να μιλά σε έναν από τους δικηγόρους της Χερντ, με το κινητό του στο ταμπλό, όπως γράφει η Daily Mail.

Η δικηγόρος της Χερντ είπε αργότερα ότι ήταν «η πιο παράξενη κατάθεση» που είχε δει. Η δικαστής Penney Azcarate πρόσθεσε: «Δεν το έχω ξαναδει αυτό».

Κάποια στιγμή ο Romero έχασε την ψυχραιμία του και μίλησε για την ενόχλησή του που έπρεπε να μιλήσει σε δικηγόρους. «Είμαι τόσο αγχωμένος εξαιτίας αυτού. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό άλλο», είπε

Oι ατάκες του που έκαναν τον ηθοποιό να γελάσει, με την κατάθεση του θυρωρού

O Τζόνι Ντεπ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του την ώρα της κατάθεσης του θυρωρού του κτιρίου όπου μένει, την ώρα που περιέγραφε ότι η Άμπερ Χερντ του ζήτησε να κάνει έρευνα για έναν εισβολέα επειδή υπήρχαν γρατζουνιές στην πόρτα, τις οποίες όμως είχε προκαλέσει ο σκύλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News