Ιωάννα Τούνη: «Θα πενθήσω όπως θέλω εγώ» (εικόνες, βίντεο)

Life
Ιωάννα Τούνη: «Θα πενθήσω όπως θέλω εγώ» (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γνωστή influencer δημοσίευσε μία σειρά από stories στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης χθες Τετάρτη 27 Απριλίου, δίνοντας απάντηση , στη μικρή μερίδα ανθρώπων που την κατέκριναν για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την απώλεια της μητέρας της

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στα Μέσα Κοιωνικής Δικτύωσης, την Τετάρτη 27 Απριλίου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με τη μαμά της, την οποία συνόδεψε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Λίγο αργότερα η Ιωάννα Τούνη ανέβασε κάποια stories στο Instagram και μεταξύ άλλων απάντησε και στα αρνητικά σχόλια εκείνων που την κατηγόρησαν ότι παρά το πένθος της τη Μεγάλη Παρασκευή βρέθηκε με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Ναύπακτο και την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός στον επιτάφιο τονίζοντας ότι «θα πενθήσω όπως θέλω εγώ»!

Η Ιωάννα Τούνη είπε: «Μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια».

Με δάκρυα στα μάτια είπε: «Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ».

//-->//-->

Φωτογραφία Instagram

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News