Παναγιώτα Βλαντή: Με φέρνει σε δύσκολη θέση η ερώτηση για το παιδί

Life
Παναγιώτα Βλαντή: Με φέρνει σε δύσκολη θέση η ερώτηση για το παιδί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ανέφερε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της αλλά και τους γονείς της, οι οποίοι δεν την άφηναν να ασχοληθεί με την υποκριτική

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην εκπομπή «Ελένη», η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή μιλώντας για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή αλλά και την σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» στην οποία συμμετείχε υποδυόμενη την Σιλβή. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ερώτηση που την ενοχλεί περισσότερο σχετικά με το πότε θα αποκτήσει παιδί.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως οι γονείς της δεν την άφηναν να ασχοληθεί με την υποκριτική και έτσι ήθελε να πετύχει στα επαγγελματικά της και για την ίδια αλλά και για τους γονείς της. «Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου. Στην αρχή έλεγα θα μπω στη σχολή για να μάθω να μην ντρέπομαι. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με οδηγήσει κάπου αλλού. Το ήθελα, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή, που φοβόμουν να το σκεφτώ. Σιγά σιγά άρχισα να ανοίγω κι αυτό άνθισε. Είχα πει στον εαυτό μου ‘’πρέπει να πετύχεις’’. Ήθελα να πετύχω και για εμένα και για τους γονείς μου. Ήθελα να τους πω “ορίστε που δεν με αφήνατε”», είπε.

//--> //-->

Η προσωπική της ζωή

Αναφορικά με τα προσωπικά της η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έψαχνε ποτέ το τέλειο γιατί δεν υπάρχει: «Στην προσωπική μου ζωή ποτέ δεν έψαξα το τέλειο, γιατί δεν υπάρχει. Το τέλειο είναι και βαρετό. Ήθελα έναν άντρα που θα με κάνει να ερωτευτώ και να είμαι καλά. Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή τον άνθρωπο μας. Μπορεί αν γνώριζα νωρίτερα τον άντρα μου να μην ήμασταν μαζί».

Η ίδια δηλώνει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσει την κοινωνία ότι θα πρέπει αν παντρευτεί στα 30 και να κάνει παιδί στα 35, ενώ ξεκαθάρισε πως την ενοχλεί η ερώτηση σχετικά με το πότε θα κάνει παιδί μία γυναίκα, γιατί τη φέρνουν σε δύσκολη θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News