Twitter: Αναστατωμένοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας μετά την επιχειρηματική κίνηση του Ελον Μασκ

Life
Twitter: Αναστατωμένοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας μετά την επιχειρηματική κίνηση του Ελον Μασκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο εσωτερικό της εταιρείας του Twitter μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο εσωτερικό της εταιρείας του Twitter μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ, με αρκετούς υπαλλήλους να τονίζουν πως απλά θα παραιτηθούν ή θα ψάξουν άμεσα για την επόμενη στάση της καριέρας τους. Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να τοποθετηθούν και δημόσια. Ο Νεντ Μάιλς, για παράδειγμα, αναρωτήθηκε αν μετά την κίνηση αυτή είναι πλέον πλούσιος ή θα απολυθεί.

Υπάρχουν πάντως και αρκετά θετικά μηνύματα, καθώς αρκετοί θεωρούν ότι υπό την ηγεσία του Έλον Μασκ, το Twitter θα πάρει τα πάνω του. Ο τωρινός CEO του Twitter, Πάραγκ Άγκραγουαλ, μίλησε σε εκπροσώπους των εργαζομένων και τόνισε πως η συμφωνία θα χρειαστεί περίπου 6 μήνες για να οριστικοποιηθεί και πως μέχρι τότε δεν θα γίνει καμία απόλυση.

Την ίδια στιγμή, η δήλωση του Μασκ πως ο αλγόριθμος του Twitter πρέπει να γίνει ανοιχτού κώδικα έχει κάνει αρκετούς να αναρωτιούνται αν η πλατφόρμα θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία της τα επόμενα χρόνια. Και σίγουρα, αυτό που απασχόλησε αρκετούς εργαζομένους είναι το κατά πόσο θα χρησιμοποιηθεί το Twitter για μελλοντικά πολιτικά παιχνίδια του νέου ιδιοκτήτη του. Ενδιαφέρον παρουσιάζει πάντως και η θέση του Τζακ Ντόρσει, του συνιδρυτή και πρώην CEO του Twitter.

https://twitter.com/jack/status/1518772754782187520

Στη συνέχεια σημείωσε πως αγαπά την πλατφόρμα και πως θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει και πως το μεγαλύτερο λάθος ήταν η είσοδός της στο χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ. Δεν δίστασε να πάρει και ξεκάθαρη θέση για τον Έλον Μασκ, τονίζοντας πως ο στόχος του ιδρυτή της Tesla είναι στη σωστή κατεύθυνση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News