Ντίνα Κώνστα: Σε ίδρυμα με άνοια η γνωστή ηθοποιός (βίντεο)

Life
Ντίνα Κώνστα: Σε ίδρυμα με άνοια η γνωστή ηθοποιός (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 83χρονη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Δύο Ξένοι», Ντίνα Κώνστα, πάσχει από άνοια και εδώ και κάποιο διάστημα βρίσκεται σε ίδρυμα της Αθήνας για ηλικιωμένους

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή για τη θρυλική τηλεοπτική «Ντένη Μαρκορά», πριν από λίγες ώρες.

Η 83χρονη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Δύο Ξένοι», Ντίνα Κώνστα, πάσχει από άνοια και εδώ και κάποιο διάστημα βρίσκεται σε ίδρυμα της Αθήνας για ηλικιωμένους. 

Στο πλευρό της βρίσκεται η αγαπημένη της ανιψιά. 

Πριν από έναν χρόνο,  η ηθοποιός αποφάσισε με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού να φύγει από την Αθήνα και το διαμέρισμά της στο Παγκράτι και να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος εκτός Αττικής.

Στις απαντήσεις της και μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, η σπουδαία ηθοποιός δε δίστασε τότε να αναφερθεί στο γεγονός αυτό λέγοντας πως: «Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από την Αθήνα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Βιογραφικό της αγαπημένης ηθοποιού

Η Ντίνα (Κωνσταντίνα) Κώνστα (Σάμος 31 Δεκεμβρίου 1938) έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της . Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965. Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι μας». Ωστόσο, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό για την ερμηνεία της ως Ντένη Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι».

Δεν παντρεύτηκε ποτέ, επειδή δεν της άρεσε η δέσμευση του γάμου. Έχει δηλώσει πως έγινε ηθοποιός επειδή είναι αυτοκαταστροφικό άτομο. Η Ντίνα Κώνστα έχει εκφράσει ανοιχτά τις πολιτικές της απόψεις. Έχει θέσει υποψηφιότητα με τον Συνασπισμό στις Ευρωεκλογές του 1999, στις βουλευτικές εκλογές του 2000, και στις βουλευτικές εκλογές του 2004.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News