Ιωάννα Τούνη: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της - Η ανάρτηση του συντρόφου της

Life
Ιωάννα Τούνη: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της - Η ανάρτηση του συντρόφου της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιωάννα Τούνη πενθεί καθώς τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης 19 Απριλίου 2022, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, η οποία έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο - Στο πλευρό της, ο σύντροφος της Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη πενθεί καθώς τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης 19 Απριλίου 2022, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, η οποία έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Στο πλευρό της γνωστής influencer είναι από την πρώτη στιγμή ο συντροφός της,  Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μετά τον θάνατο της μητέρας της έκανε μία ανάρτηση στα social media  με μια φωτογραφία με ανθρώπινη μορφή, ενώ η λεζάντα έγραφε: «Η ζεστασιά της ψυχής».

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Θα ξεκινήσουμε με κάτι πολύ δυσάρεστο και να πούμε και μέσα από την εκπομπή τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο και στην Ιωάννα και στον Δημήτρη. Να πούμε πως πριν λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας, μετά από μία μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο αν δεν κάνω λάθος».

«Η γυναίκα έφυγε στις 4 το πρωί από τη ζωή. Να πούμε ότι η Ιωάννα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή, αφού με τον πατέρα της δεν είχε καμία επαφή. Ήταν μαζί της συνέχεια και μάλιστα ήταν και ο λόγος που είχε αποχωρήσει νωρίτερα από το Just the 2 of Us, που δεν ήθελε να πει. Ήταν διακριτικά πάρα πολύ δίπλα της, η γυναίκα δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Μας πήρε ο Δημήτρης το πρωί ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται, δύναμη και κουράγιο γιατί αυτές είναι πάρα πολύ δύσκολες στιγμές κι αν δεν κάνω λάθος, η γυναίκα ήταν πάρα πολύ μικρή σε ηλικία κι αυτό είναι το πιο θλιβερό».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News