Νικολούλη: «Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή» - Η συγκινητική ανάρτηση του γιου της

Life
Νικολούλη: «Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή» - Η συγκινητική ανάρτηση του γιου της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O γιος της παρουσιάστριας εκδήλωσε δημόσια τον θαυμασμό του για την αυτοθυσία της μητέρας του απέναντι στο επάγγελμά της

Τον θαυμασμό του προς τη μητέρα του Αγγελική Νικολούλη εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μοσούλης, με μία δημοσίευση στα social media για την παρουσία της εκπομπής Φως στο Τούνελ επί 27 χρόνια.

O γιος της παρουσιάστριας εκδήλωσε δημόσια τον θαυμασμό του για την αυτοθυσία της μητέρας του απέναντι στο επάγγελμά της. Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μοσούλη στο Instagram: «27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα».

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι σκηνοθέτης και πρόσφατα κέρδισε το πρώτο βραβείο στο argo film festival με την Αγγελική Νικολούλη του να γράφει στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Πρώτο βραβείο για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη στο argo film festival. Χαίρομαι όταν αναγνωρίζεται η δουλειά νέων που έχουν όραμα, πιστεύω, θέληση και γνώσεις. Νιώθω περήφανη που ο νέος με αυτή τη διάκριση, είναι ο γιος μου...».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News