ΚΡΗΤΗ TV: «Καλά θα πάει αυτό» - Έρχεται με τον Πέτρο Ηλιάκη

Κρήτη
ΚΡΗΤΗ TV: «Καλά θα πάει αυτό» - Έρχεται με τον Πέτρο Ηλιάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαγευτικές εικόνες, όμορφες στιγμές , ευτράπελα, αναποδιές και φυσικά πολύ ένταση στην προσπάθεια να κατακτήσουν την κορυφή του Ψηλορείτη - Πρεμιέρα, την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 9:50 μ.μ. στην ΚΡΗΤΗ TV

«Καλά θα πάει αυτό». Αυτό είναι το όνομα της εκπομπής με άρωμα Κρήτης,  που κάνει πρεμιέρα στην ΚΡΗΤΗ TV, την Πέμπτη 7 Απριλίου. Ο Πέτρος Ηλιάκης, μίλησε στο «Καλό Μεσημέρι» για την εκπομπή «Καλά θα πάει αυτό», η οποία είναι αφιερωμένη στους «κρυμμένους θησαυρούς» του νησιού.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Βρίσκουμε τα μυστικά που έχει η Κρήτη, που ο κόσμος ενδεχομένως δεν γνωρίζει. Θα ασχοληθούμε με εναλλακτικές δραστηριότητες του νησιού που κρύβουν διάφορες εκπλήξεις.»

Σε αυτές τις εξορμήσεις, ο Πέτρος Ηλιάκης δεν θα είναι μόνος του, καθώς θα τον συντροφεύει και η ομάδα του, όπου μαζί θα εξερευνούν τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού. Μαγευτικές εικόνες, όμορφες στιγμές , ευτράπελα, αναποδιές και φυσικά πολύ ένταση στην προσπάθεια να κατακτήσουν την κορυφή του Ψηλορείτη.

https://www.youtube.com/watch?v=sVym6P6xNWc?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1Πρεμιέρα, την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 9:50 μ.μ. στην ΚΡΗΤΗ TV.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News