Απατεώνας στο Tinder: «Παρίστανε» τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Αυστραλία (βίντεο)

Life
Απατεώνας στο Tinder: «Παρίστανε» τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Αυστραλία (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ψεύτικος κροίσος του Tinder, Shimon Hayut, που συνελήφθη στην Ελλάδα, ενώ είχε καταφέρει να αποσπάσει 10 εκατ. δολάρια από γυναίκες, έδωσε την σκυτάλη σε ένα νέο περιστατικό απάτης με πρωταγωνιστή, αυτή την φορά, τον Κωνσταντινό Αργυρό

Ο ψεύτικος κροίσος του Tinder, Shimon Hayut, που συνελήφθη στην Ελλάδα, ενώ είχε καταφέρει να αποσπάσει 10 εκατ. δολάρια από γυναίκες, έδωσε την σκυτάλη σε ένα νέο περιστατικό απάτης, το οποίο τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Πίσω από την απάτη κρυβόταν ένας άνδρας από την Αυστραλία, ο οποίος δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Tinder και χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, δίχως την άδειά του.

Συγκεκριμένα, μια νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία έπεσε θύμα ενός απατεώνα του Tinder, ο οποίος κατάφερε να της αποσπάσει πολύ προσωπικές φωτογραφίες υποδυόμενος τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή.

Η υπόθεση, αποκαλύφθηκε στο ντοκιμαντέρ του SBS «Insight», όπου η Torrie Marshall εξιστορεί πώς ταίριαξε με έναν τύπο στο Τinder με το όνομα «Στέλιος», που χρησιμοποιούσε στο προφίλ του τις φωτογραφίες του διάσημου τραγουδιστή, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Ήταν πολύ ελκυστικός προφανώς. Νόμιζα πως τόσο καιρό που μιλούσαμε, είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε μία συναισθηματική σύνδεση δυνατή. Δεν είχα νιώσει ξανά έτσι με άντρες της ηλικίας μου», είπε μεταξύ άλλων η κοπέλα.

Η στιγμή της αποκάλυψης 

Όταν κατάφεραν να κλείσουν ένα ραντεβού για να τα πουν από κοντά, η Torrie Marshall έλαβε ένα μήνυμα από τον «Στέλιο», ο οποίος της ζητούσε να του στείλει ακόμα ένα ακατάλληλο βίντεο, προκειμένου να την συναντήσει στα McDonald’s που ήταν κοντά στο ξενοδοχείο που υποτίθεται ότι έμενε. Εκείνη δέχθηκε, όμως μόλις του το έστειλε, ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε και από τότε δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

//--> //-->

Φωτογραφία αρχείου Instagram

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News