Γιάννης Σμαραγδής: «Ο Ψάλτης και ο Μουστάκας δεν έκαναν πράγματα αντάξια του ταλέντου τους»

Life
Γιάννης Σμαραγδής: «Ο Ψάλτης και ο Μουστάκας δεν έκαναν πράγματα αντάξια του ταλέντου τους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τί δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης για τη σύγχρονη ελληνική τηλεόραση, τους 2 εκλιπόντες ηθοποιούς, τη γυναίκα του, αλλά και τον Λαζόπουλο

Ο διάσημος σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής, παρευρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, όπως και τους εκλιπόντες ηθοποιούς, Σωτήρη Μουστάκα και Στάθη Ψάλτη. Ακόμα, συγκινητικά ήταν τα λόγια του για τη σύζυγό του.

//--> //-->

Μιλώντας για τη γυναίκα του αναφέρει: «Η γυναίκα μου είναι “άγγελος με φτερά”, με οδηγεί με απαλό τρόπο από τότε που την γνώρισα. Ήμουν υπάλληλος σε φαρμακείο, ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου και μου λέει “τι θα κάνεις στη ζωή σου;”. Της λέω σκηνοθέτης και μου λέει “σου πάει”.».

Ο ίδιος σχολίασε τα νεότερα στην ελληνική τηλεόραση. Αναφερόμενος στον Άγιο Παΐσιο, υπογράμμισε: «Από αυτά που είδα, είναι αναβαθμισμένη η ελληνική τηλεόραση. Η σειρά του Άγιου Παΐσιου στην τηλεόραση και η ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού” συμβαίνει ένα μικρό θαύμα: μας επαναφέρουν σε αυτά που μας γέννησαν. Από την ελληνική τηλεόραση λείπει η ποιότητα του Λάκη Λαζόπουλου, έφερε έναν καθρέφτη στους Έλληνες, ώστε να δουν τα μικρά τους ελαττώματα.».

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε με τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και τον Σωτήρη Μουστάκα. Ειδικότερα, όπως σημείωσε ο ίδιος: «Ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης δεν είχαν κάνει πράγματα αντάξια του ταλέντου τους. Νομίζω ήρθαν, για να αποθέσουν το τελευταίο τους καλλιτεχνικό ίχνος.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News