«Ανδριανή»: Ανάβαση στο ορειβατικό καταφύγιο «Πρίνος» (βίντεο)

Κρήτη
«Ανδριανή»: Ανάβαση στο ορειβατικό καταφύγιο «Πρίνος» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη, βρέθηκε στο καταφύγιο του Ορειβατικού συλλόγου Ηρακλείου στον Πρίνο στα 1.100 μέτρα υψόμετρο, κοντά στις Ασίτες στις ανατολικές πλαγιές του Ψηλορείτη

Φθινοπωρινή «απόδραση», σε απόσταση αναπνοής από το Ηράκλειο, πραγματοποίησε η «Ανδριανή», με οδηγό την πρόεδρο του Ορειβατικού συλλόγου Ηρακλείου, Νανά Κουτσαντρέου.

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη, βρέθηκε στο καταφύγιο του Ορειβατικού συλλόγου Ηρακλείου στον Πρίνο στα 1.100 μέτρα υψόμετρο, κοντά στις Ασίτες στις ανατολικές πλαγιές του Ψηλορείτη.

Για να μεταβείτε στο καταφύγιο υπάρχουν δύο διαδρομές. Εμείς επιλέξαμε τη σύντομη, που ξεκινά από την περιοχή του Ξερόκαμπου στις Κάτω Ασίτες. Φuάνεται στο χωριό , ακολουθείτε τις ταμπέλες προς Μονή Γοργολαϊνι κι έπειτα τη σήμανση που οδηγεί προς το Καταφύγιο Πρίνος. Το μονοπάτι που ακολουθούμε είναι πολύ καλά σηματοδοτημένο. Τα κόκκινα σημάδια στους βράχους μας καθοδηγούν μέσα από μία εύκολη διαδρομή. Από ένα σημείο και ύστερα υπάρχει και οπτική επαφή με το καταφύγιο, οπότε δύσκολα χάνειται ο προσανατολισμός!

Καλό είναι λοιπόν πριν ανεβείτε κάνετε μια επαφή με τον Ορειβατικό Σύλλογο www.eos-her.gr, για να είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν και να σας φιλέψουν από τσάι μέχρι φαγητό δίπλα στην ξυλόσομπα! Είναι έτοιμοι για όλα να ξέρετε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News