Παπαδάκης στον δικηγόρο του παπά-βιαστή: «Ντροπή σου είσαι αισχρός»

Life
Παπαδάκης στον δικηγόρο του παπά-βιαστή: «Ντροπή σου είσαι αισχρός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικηγόρος του ιερέα, που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης, άφησε αιχμές κατά του παρουσιαστή, αναφερόμενος σε καταγγελίες πρώην συνεργάτιδάς του

Εκτός ορίων βγήκε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στον ιερό ναό στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος προκαλεί εδώ και ημέρες με την συμπεριφορά του, βγήκε σήμερα ζωντανά στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη λέγοντας στον παρουσιαστή ότι κι αυτός έχει κατηγορηθεί από πρώην συνεργάτιδά του για παρενόχληση και κατονόμασε την δημοσιογράφο Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, εξοργισμένος, είπε στον δικηγόρο: «Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου. Τι έχει αφήσει προβοκάτορα; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, είσαι αισχρός. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες, εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι;», φώναζε ο κ. Παπαδάκης και κόπηκε η σύνδεση με το δικηγόρο.

Όταν επέστρεψε η εκπομπή από τις διαφημίσεις ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για την έκρηξή του και χαρακτήρισε «χυδαία κι ανεπίτρεπτη την κατηγορία που εκστόμισε για μένα» τονίζοντας ότι θα πάει να τον καταγγείλει και στον δικηγορικό σύλλογο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News