Facebook: Άνοιξε σελίδα γνωριμιών για ανεμβολίαστους – Τι υποστηρίζει ο ιδρυτής της

Life
Facebook: Άνοιξε σελίδα γνωριμιών για ανεμβολίαστους – Τι υποστηρίζει ο ιδρυτής της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα που δημιουργήθηκε στο Facebook έχει σκοπό την κοινωνικοποίηση μη εμβολιασμένων μόνο με μη εμβολιασμένους

Σελίδα γνωριμιών αποκλειστικά για... ανεμβολίαστους άνοιξε τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ομάδα που δημιουργήθηκε στο Facebook έχει σκοπό την κοινωνικοποίηση μη εμβολιασμένων... μόνο με μη εμβολιασμένους, και όπως είπε στο Mega ο ιδρυτής της, η απήχηση είναι μεγάλη.

«Έγιναν συζητήσεις με διάφορους φίλους και σκεφτήκαμε να κάνουμε μία κίνηση τέτοια. Είναι ακόμα στην αρχή, δεν ξέρουμε πώς θα πάει. Για την ώρα έχει απήχηση, γιατί μέσα σε μία εβδομάδα μαζεύτηκαν 200 άνθρωποι, οι οποίοι μπήκανε μέσα. Βέβαια δε γνωρίζω αν τυχόν υπάρχουν επικοινωνίες μεταξύ των μελών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τι λένε τα μέλη της ομάδας

Τα μέλη της ομάδας γνωριμιών του Facebook νιώθουν πως οι περιορισμοί των μέτρων τούς κρατάνε μακριά από υποψήφιους νέους φίλους ή συντρόφους, και έτσι αποφάσισαν να ενταχθούν σε αυτήν.

«Αυτή η σελίδα στοχεύει σε γνωριμίες ανεμβολίαστων και προφανώς είναι απόρροια του κλίματος που υπάρχει ειδικά αυτήν την εποχή απομόνωσης των ανεμβολίαστων, οι οποίοι έχουν κλειστεί στην ουσία στα σπίτια τους, δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά. Οπότε έχουν μειωθεί και οι δυνατότητες να γνωριστούν άνθρωποι μεταξύ τους που δε γνωρίζονται, για σχέση είτε φιλική, είτε συντροφική», ανέφερε μέλος της ομάδας.

Ο ιδρυτής της ομάδας γνωριμιών μόνο για ανεμβολίαστους καλωσορίζει τα νέα μέλη με το εξής μήνυμα: «Μετά απ’ όλα αυτά που ζούμε και μαθαίνουμε. Θέλουμε οι όποιες επαφές μας να είναι ανεμβολίαστες και ό,τι προκύψει... Καλές γνωριμίες!».

Η σελίδα γνωριμιών δημιουργήθηκε με σκοπό μια ερωτική ή ακόμη και μια φιλική νέα σχέση. Βασική προϋπόθεση; Να μην έχετε κάνει εμβόλιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News