Netflix: Γιατί αυξάνονται οι τιμές στα πακέτα συνδρομών - Τι ισχύει για την Ελλάδα

Life
Netflix: Γιατί αυξάνονται οι τιμές στα πακέτα συνδρομών - Τι ισχύει για την Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αύξηση τιμών ανακοίνωσε η πλατφόρμα του Netflix για τα πακέτα συνδρομών

Νέα αύξηση τιμών στα πακέτα συνδρομής ανακοίνωσε η πλατφόρμα του Netflix. Πιο συγκεκριμένα οι αυξήσεις συνδρομών αφορούν τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Στην Αμερική αύξηση ενός δολαρίου σημειώθηκε στη βασική συνδρομή από 8,99$ σε 9,99$, ενώ στις premium συνδρομές καταγράφεται αύξηση ενάμιση δολάριο από 13,99$ σε 15,49$ και δυο δολάρια στο μεγαλύτερο πακέτο από 17,99$ σε 19,99$.

Παρόμοιες αυξήσεις θα γίνουν και στον Καναδά με την βασική συνδρομή να παραμένει ως έχει, το μεσαίο πακέτο να φτάνει τα 16,49$ και το πλήρες στα 20,99$.

Τι ισχύει για την Ελλάδα

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια αύξηση τιμών για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο μετά την αύξηση αυτή στον Καναδά και την Αμερική, να ακολουθήσει και κάτι αντίστοιχο για τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Εκπρόσωπος της πλατφόρμας δήλωσε στο CNN:

 «Αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος έχει περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας από ποτέ και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία για τα μέλη μας.

Ενημερώνουμε τις τιμές μας, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας. Όπως πάντα, προσφέρουμε μια σειρά από σχέδια, ώστε τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν μια τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους».

Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση της εταιρείας έχει να κάνει με τις δαπάνες.

Το Netflix δαπανά δισεκατομμύρια δολάρια σε περιεχόμενο και καθώς ενσωματώνεται στο τοπίο της ψυχαγωγίας, η ανάπτυξη για εταιρείες τέτοιου είδους τείνει να επιβραδύνεται και η προσέλκυση νέων συνδρομητών γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News