Καρντάσιαν: Δολοφονήθηκε η μάνατζέρ της από τον σύντροφό της

Life
Καρντάσιαν: Δολοφονήθηκε η μάνατζέρ της από τον σύντροφό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζέισον Μπάρκερ δολοφόνησε την Κουκάφσκι και έπειτα μετακίνησε με το όχημα τη σορό της σε άλλη περιοχή, στην κοιλάδα Σίμι του Λος Άντζελες

Από τον σύντροφό της δολοφονήθηκε η Άντζι Κουκάφσκι, μάνατζερ πολλών διάσημων στις ΗΠΑ, όπως η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ. Η Κουράφσκι ήταν μητέρα πέντε παιδιών και βρέθηκε μαχαιρωμένη στο αυτοκίνητό της, μία ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισής της σύμφωνα με το Reader. Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον 49χρονο σύντροφό της ως ύποπτο για τη σαδιστική δολοφονία, όπως ανακοίνωσαν.

Η στυγερή δολοφονία της μάνατζερ των Καρντάσιαν

Ο Τζέισον Μπάρκερ δολοφόνησε την Κουκάφσκι στις 22 Δεκεμβρίου και έπειτα μετακίνησε με το όχημα τη σορό της σε άλλη περιοχή, στην κοιλάδα Σίμι του Λος Άντζελες.

«Η Άντζι ήταν αληθινά η καλύτερη. Ενδιαφερόταν για τον καθένα από εμάς και έκανε πραγματικότητα ζητήματα που φαίνονταν αδύνατα. θα μας λείψει αφάνταστα. Στέλνουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ στην ανακοίνωσή της. Η Κουκάφσκι ήταν μάνατζερ και άλλων διάσημων, όπως των Κάνιε Γουέστ, Oφσέτ, Νίκι Μινάζ κ.ά.

Ο σύντροφος της Κουκάφσκι που συνελήφθη, αντιμετωπίζει κατηγορίες για βασανισμό και δολοφονία και του επιβλήθηκε εγγύηση 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Αστυνομία του Λος Άντζελες εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την ανθρωποκτονία.

Φωτογραφία αρχείου Shutterstock

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News