CNN: Ποιος είναι ο Έλληνας που ανακηρύχθηκε CEO της χρονιάς

Life
CNN: Ποιος είναι ο Έλληνας που ανακηρύχθηκε CEO της χρονιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος Έλληνας που επιλέχθηκε από μια λίστα με τους κορυφαίους CEO σε παγκόσμια κλίμακα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ανακυρήχθηκε ως ο κορυφαίος επιχειρηματίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, ο οποίος μάλιστα είναι ελληνικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer επιλέχθηκε από μια λίστα με τους κορυφαίους CEO σε παγκόσμια κλίμακα, όπου συμπεριλαμβάνοται σε αυτήν ο Νταβίντ Σόλομον της Goldman Sachs και ο Έλον Μασκ της Tesla.

«O Μπουρλά ήταν η επιλογή μας για όλα όσα έκανε η Pfizer σε μια χρονιά όπου τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού κυριάρχησαν στη μάχη κατά της πανδημίας και βοήθησε στη σταθεροποίηση της οικονομίας των ΗΠΑ — και του κόσμου» αναφέρεται στο δημοσίευμα του CNN.

Τι δήλωσε ο Άλμπερντ Μπουρλά

«Η Pfizer έκανε πολύ καλό στην ανθρωπότητα και είμαστε πολύ, πολύ περήφανοι για αυτό», δήλωσε ο Άλμπερντ Μπουρλά σε συνέντευξή του στο CNN Business, ενώ τόνισε ότι «όχι μόνο μπορέσαμε να σώσουμε τόσες πολλές ζωές αλλά απολαμβάνουμε υψηλά επίπεδα εταιρικής φήμης αυτή τη στιγμή. Άνθρωποι σαν κι εμάς».

Υπενθυμίζεται πως η Pfizer ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε το αντιιικό χάπι της κατά του κορωνοϊού, καθιστώντας το την πρώτη θεραπεία που μπορεί να λαμβάνεται στο σπίτι και αναμένεται ότι θα γίνει ένα σημαντικό εργαλείο έναντι του περιορισμού της μετάλλαξης Όμικρον.

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News