Γ. Γλυκοκόκαλος: «Λύγισε» στον «αέρα» o φιναλίστ του Voice από την παρέμβαση της Δέσποινας Σπαντιδάκη

Κρήτη
Γ. Γλυκοκόκαλος: «Λύγισε» στον «αέρα» o φιναλίστ του Voice από την παρέμβαση της Δέσποινας Σπαντιδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV με αφορμή την πρόσφατη πορεία του, στο διάσημο μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό, όμως δέχτηκε μια έκπληξη από τους παρουσιαστές που τον συγκίνησε

«Λύγισε» στον τηλεοπτικό «αέρα» o φιναλίστ του Voice, Γιώργος Γλυκοκόκαλος, όντας φιλοξενούμενος της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και την Χριστιάννα Σκούρα.

Ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή με αφορμή την πρόσφατη πορεία του, στο διάσημο μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό, όμως ο γνωστός μουσικός καλλιτέχνης, που έχει μαγέψει με το ήθος και το ταλέντο του όλους του κρητικούς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του από την έκπληξη που δέχτηκε από τους παρουσιαστές.

Από εκεί που δεν το περίμενε, στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε η φωνή της γνωστής μαντιναδολόγου της Κρήτης, Δέσποινας Σπαντιδάκη.

Τα όσα μελιστάλακτα ανέφερε η ίδια για τον νεαρό –πολλά υποσχόμενο Γιώργο Γλυκοκόκαλο, ήταν αρκετά για να συγκινηθεί και να ανταποδώσει .

Δείτε το απόσπασμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News