Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ράδιο Αρβύλα οι διακοπές στο Μεξικό

Life
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ράδιο Αρβύλα οι διακοπές στο Μεξικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φήμες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες για το ταξίδι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Μεξικό – Έντονα αντιδρούν οι κάτοικοι στην Αλόννησο μετά τις αποκαλύψεις

Στην Θεσσαλονίκη παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρά τον κίνδυνο που ελλοχεύει να συλληφθεί μετά την εισαγγελική παρέμβαση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τις φήμες για την «απόδρασή» του στο Μεξικό αποκάλυψε η κάμερα του Star, η οποία τον εντόπισε να κατεβαίνει από το σπίτι του το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου. Ο ίδιος δεν έκανε καμία δήλωση ούτε ζήτησε συγγνώμη για την 30χρονη, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Όπως αποκαλύφθηκε το ταξίδι του στο Μεξικό ήταν προγραμματισμένο καθώς επρόκειτο να είναι το ταξίδι του μέλιτος με τη σύζυγό του, χωρίς να υπολογίσει όμως τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες.

Αυτές καλείται τώρα να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας πρωτοδικών. Είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Οι αποκαλύψεις αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και στο μέρος από όπου κατάγεται ο πρώην «καφετζής» του Ράδιο Αρβύλα, καθώς όπως φαίνεται το νησί έχει «γεμίσει» με υβριστικά συνθήματα και αφίσες που του ζητούν να μην ξαναπάει εκεί.

Οι κάτοικοι του νησιού φαίνεται ότι έχουν στραφεί εναντίον του και μάλιστα, κάποιοι από αυτούς ζητούν «να μην ξαναπατήσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News