«Ανδριανή»: Οι πρωταγωνιστές του «Σασμού» αποκαλύπτουν μυστικά για τους ρόλους τους (βίντεο)

Life
«Ανδριανή»: Οι πρωταγωνιστές του «Σασμού» αποκαλύπτουν μυστικά για τους ρόλους τους (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Σασμός», μιλούν για τους ρόλους τους, λένε τη δική τους ιστορία και περιγράφουν την προσωπική τους σχέση με την έννοια του «Σασμού», στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ ΤV «Ανδριανή», με την Ανδριανή Αγγελιδάκη

Για λίγες ώρες το κέντρο του Ηρακλείου, την τελευτία ημέρα του Νοέμβρη, μετατράπηκε σε τηλεοπτικό πλατό για τη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός».

Η Αργυρώ, ο Πετρής, η Σεμίνα, ο Κώστας, οι ήρωες της σειράς που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό, έγιναν οι ήρωες της καθημερινότητάς μας. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο Κώστας Νικουλί και ο Δημήτρης Γιωργαλάς, είναι τρεις ηθοποιοί που μπήκαν φέτος για τα καλά στη ζωή μας μέσα από τους ρόλους που υποδύονται.

Τρεις ξεχωριστοί άνθρωποι, πολύ ωραίοι στην κουβέντα και με ένα κοινό χαρακτηριστικό: την ευγνωμοσύνη που νιώθουν για την αγάπη του κόσμου και την επιτυχία της σειράς. Η εκπομπή «Ανδριανή» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς στην πλατεία των Λιονταριών.

Χριστίνα Φαμέλη - Χειλά: «Βρίσκω τον εαυτό μου μέσα από την τέχνη»
Κάποιες φορές, εξομολογείται η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς «η μαγεία μπορεί θα χαθεί λόγω κούρασης, καθώς τα γυρίσματα είναι απαιτητικά και δύσκολα. Είναι καθημερινά. Άνθρωποι είμαστε, κάποια στιγμή κουράζεσαι, ωστόσο υπερισχύει το... άλλο». Παράλληλα τονίζει πως βρίσκει τον εαυτό της μέσα από την τέχνη. Είναι κάτι που την εκφράζει πολύ.
Ερωτηθείσα τι θα ήταν εκείνο που θα την έκανε να τα παρατήσει όλα, δουλειά σπίτι, οικογένεια ή ακόμα και την χώρα που ζει, η «Αργυρώ» απάντησε χωρίς πολύ σκέψη: «Η δουλειά θα μπορούσε να ήταν κίνητρο», ενώ παράλληλα διευκρινίζει «την δουλειά μου δεν θα μπορούσα να την παρατήσω για έναν έρωτα. Είμαι αρκετά λογικός άνθρωπος, σε μένα υπερισχύει η λογική». 
Δημήτρης Γεωργαλάς: «Είμαστε τυχεροί όσοι παίζουμε στον "Σασμό"»
«Είμαστε όλοι εμείς τυχεροί που παίζουμε στον "Σασμό", γιατί σημειώνει αυτή την επιτυχία. Όταν λοιπόν συμβαίνει ξαφνικά τόσο έντονα, σε τιμά και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το χαρείς γιατί είναι πολύ γενναιόδωρο αυτό που σου δίνεται από τον κόσμο...», εξομολογείται ο ηθοποιός στην Ανδριανή Αγγελιδάκη.
Τον Σασμό, δεν τον γνώριζε σαν έννοια όπως λέει «τον έμαθα από το βιβλίο του Πετρουλάκη, γιατί πήρα και διάβασα αμέσως το βιβλίο. Το διάβασα πριν μου γίνει πρόταση για να παίξω στη σειρά. Όταν μου έγινε η πρόταση, τρελάθηκα από τη χαρά μου», αναφέρει ο ηθοποιός ενώ επισημαίνει ότι είναι άνθρωπος που πιστεύει στους σασμούς. «Θεωρώ πως ότι και να γίνεται μεταξύ των ανθρώπων πρέπει να τα "βρίσκουν", να βάζουν την αγάπη μπροστά».
Κώστας Νικούλι: «Έχω κάνει σασμό με τον εαυτό μου»
Ο τηλεοπτικός Πετρής, Κώστας Νικούλι, σε ερώτηση της Ανδριανής, αν μία δουλειά με τόσα γυρίσματα και πολλές διαφορετικές σκηνές του αφήνει το περιθώριο να λειτουργήσει υποκριτικά και να κάνει το καλύτερό του εκείνος απάντησε: «Όταν βρεις το χώρο για να τοποθετήσεις κάτι που σε συγκινεί κάτι που θέλεις να πεις να μοιραστείς μέσα σε αυτό το αυστηρό πλαίσιο, κάπως ελευθερώνεσαι και νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα».
Όπως εξομολογείται στην Ανδριανή, ο ηθοποιός, με τον εαυτό του έχει κάνει σασμό. Ωστόσο πάντα... «έρχονται θέματα και συγκρουόμαστε με καταστάσεις που τις βλέπουμε μπροστά μας και δεν είναι μία διαδικασία που τα λύνει όλα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Αυτό που θα ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο είναι ότι μπορείς να πιστέψεις κάτι και να το πραγματοποιήσεις. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν είναι τόσο μακριά όσο κάποιες φορές νομίζουμε ότι είναι, ή όσο φοβόμαστε να ρισκάρουμε να κάνουμε ένα βήμα παρακάτω. Έχω ρισκάρει πολλές φορές στη ζωή μου και θα συνεχίσω να το κάνω».
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News