Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

Life
Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηθοποιός, υιοθέτησε μαζί με τον συζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, ένα κοριτσάκι από την Σιέρα Λεόνε, το οποίο ονομάζεται Εύα.

Ένα κοριτσάκι υιοθέτησε η Ευγενία Δημητροπούλου. Η νεαρή ηθοποιός υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατά την κόρη της αγκαλιά.

Για το ευχάριστο αυτό γεγονός ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν λίγες μέρες, η ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξή της σχετικά με τη μητρότητα και την υιοθεσία: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ εάν παιδί».

Υπενθυμίζεται ότι η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη.

Το απόγευμα του Σαββάτου, το Instagram της Ευγενίας Δημητροπούλου γέμισε με θερμές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν την ηθοποιό για αυτή της την κίνηση, ανάμεσά τους και αρκετοί διάσημοι Έλληνες, όπως η Μαρία Ναυπλιώτου, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Μυρτώ Κοντοβά και η Νάντια Μπουλέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News