Ευρυδίκη: Ακύρωσε τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα – Κύπρο, για λόγους υγείας

Life
Ευρυδίκη: Ακύρωσε τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα – Κύπρο, για λόγους υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πρόβλημα υγείας ανάγκασε την Ευρυδίκη, να αναβάλει τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο – Η ανάρτησή της στο Facebook

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ευρυδίκη με ανακοίνωση της στο Facebook γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες δέκα μέρες, το οποίο έχει ως συνέπεια να αναβάλει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Ευρυδίκη έσπευσε να ενημερώσει το κοινό που την ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια μέσα από story στο Facebook γράφοντας:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, καλησπέρα!

Τις τελευταίες 10 μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με οξύ τραυματισμό ακοής που προκλήθηκε από βαρότραυμα κατά τη διάρκεια πτήσης.

Δυστυχώς, μετά από σύσταση των γιατρών μου, αναγκάζομαι να αναβάλω όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στην Ελλάδα και την Κύπρο, έως ότου επουλωθεί το τραύμα.

Υπόσχομαι ότι θα ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας στη Σφίγγα, με τους υπέροχους καλεσμένους μου, μέσα στην καινούργια χρονιά και θα σας ενημερώσω σχετικά με τις εμφανίσεις μου στην Κύπρο, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα το συντομότερο δυνατό. Να είστε όλοι καλά!».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News