Σασμός: Αποκλειστικά πλάνα από ΕΛΜΕΠΑ και αποκαλύψεις - Ο Μανόλης και ο Νικηφόρος μιλούν στο «Καλό Μεσημέρι»

Life
Σασμός: Αποκλειστικά πλάνα από ΕΛΜΕΠΑ και αποκαλύψεις - Ο Μανόλης και ο Νικηφόρος μιλούν στο «Καλό Μεσημέρι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» μίλησαν οι τηλεοπτικοί Μανώλης και Νικηφόρος εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη τους για την αποδοχή που δέχτηκαν από τους Κρητικούς - Τι αποκάλυψαν

Η αγαπημένη δραματική σειρά, «Σασμός», πραγματοποίησε γυρίσματα την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο ΕΛΜΕΠΑ.

Συντελεστές της παραγωγής και οι ηθοποιοί βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στους εξωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου, ενώ πλήθος φοιτητών παρακολουθούσε από κοντά τα γυρίσματα της σειράς. 

Στην κάμερα της εκπομπής της ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι», μίλησαν οι τηλεοπτικοί Μανώλης και Νικηφόρος, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη τους για την αποδοχή που δέχτηκαν από τους Κρητικούς. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Γιώργος Αμούτζας και ο Στρατής Χατζησταματίου, η αγωνία θα παραταθεί για αρκετό καιρό ακόμα, καθώς η σχέση Μανώλη και Νικηφόρου στέκεται εμπόδιο στην αποκάλυψη των «μυστικών». 

Στα γυρίσματα επίσης της επιτυχημένης δραματικής σειράς έδωσε  το «παρών» και η τηλεοπτική Τζένη, ή αλλιώς Σάντυ Χατζηιωάννου. Η εκπομπή συνομίλησε με την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία, χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες της πλοκής, αφήνει υπόνοιες για μεγάλες ανατροπές στο τρίπτυχο Μανώλης - Νικηφόρος- Τζένη.

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Οι συντελεστές της παραγωγής και οι ηθοποιοί βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στους εξωτερικούς χώρους του ΕΛΜΕΠΑ, ενώ πλήθος φοιτητών κατέφθασε για να παρακολουθήσει και να θαυμάσει από κοντά τους αγαπημένους ηθοποιούς, ενώ την Τετάρτη, πραγματοποίησαν γυρίσματα στην πλατεία των Λιονταριών. 

Διαβάστε επίσης

Ηράκλειο - Σασμός: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News