Σασμός: Το πρόγραμμα της περιοδείας στην Κρήτη και τα γυρίσματα στο Ηράκλειο

Κρήτη
Σασμός: Το πρόγραμμα της περιοδείας στην Κρήτη και τα γυρίσματα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σειρά που καθήλωσε το κοινό θα βρίσκεται στην Κρήτη για γυρίσματα από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, έως και την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου

Έμαθε στο τηλεοπτικό κοινό μια λέξη βαθιάς ουσίας: «Σασμός». Έφερε στο τηλεοπτικό τοπίο αέρα Κρήτης. Και έθεσε το θεμελιακό ερώτημα: Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τη βεντέτα;

Η νέα σειρά του Alpha «Σασμός» έρχεται στην Κρήτη, με όλο το δυναμικό της -ηθοποιούς, συντελεστές, τεχνικούς-, οι οποίοι θα βρίσκονται στο νησί από Σάββατο 27 Νοεμβρίου και έως την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γυρίσματα σε πόλεις και χωριά της μεγαλονήσου.

Η σειρά που έχει καθηλώσει το κοινό πρόκειται να βρεθεί σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, για τα γυρίσματα από αύριο, Σάββατο.

Το κρητικό κοινό του Σασμού θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά τους αγαπημένους του ηθοποιούς και ήρωες και ίσως τους δοθεί η ευκαιρία να βγάλουν και μια σέλφι μαζί τους. Οι ηθοποιοί, οι συντελεστές και οι τεχνικοί θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία του νησιού αλλά και στην καρδιά του Ηρακλείου, στα λιοντάρια και στα Ενετικά τείχη του Κούλε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, στα Χανιά, σε καφετέρια, παραλία και στις φυλακές
  • Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, στο Ρέθυμνο στην παλιά πόλη και στη παραλιακή
  • Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στο Ηράκλειο στα λιοντάρια και το Κούλε
  • Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Η ερωτική δραματική σειρά του Alpha, μια πολυπρόσωπη παραγωγή με αναπάντεχα γεγονότα, καλά κρυμμένα μυστικά, αποκαλύψεις και ανατροπές, ποτισμένα με τη δύναμη και τα ήθη  της Κρητικής παράδοσης, έχει στον πυρήνα της δύο οικογένειες σε σύγκρουση, σε χρόνο σημερινό.

Ο κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Θα μπορούσε ο έρωτας να φέρει την συμφιλίωση;

Τα μοναδικά τοπία της Κρήτης, η υπέροχη φωτογραφία, ο σκηνοθετικός έντεχνος ρεαλισμός, οι αφοπλιστικές  ερμηνείες των ηθοποιών με την αμεσότητα, τη λιτότητα και την ακρίβειά τους, καθώς και η δυνατή ιστορία, έχουν τοποθετήσει το «Σασμό» στην κορυφή των τηλεοπτικών επιλογών του κοινού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News