Κουβέντες για το μέσα μας και τις αλλαγές που προσδοκούμε, το Σάββατο στην «Ανδριανή»

Κρήτη
Κουβέντες για το μέσα μας και τις αλλαγές που προσδοκούμε, το Σάββατο στην «Ανδριανή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «Ανδριανή», το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, στο πλατό της ΚΡΗΤΗ TV, συναντά την Ματούλα Βασιλάκη, την Ειρήνη Κλάδου και τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο

Αυτό το Σάββατο, οι ωραίες κουβέντες μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας.

Κουβέντες για το μέσα μας, τα τραύματα μας, τις αλλαγές που προσδοκούμε, τις βαθιές μας επιθυμίες, τις δυνάμεις που έχουμε να βρίσκουμε χαρά στα απλά και σημαντικά.

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη συναντά την ψυχολόγο Ματούλα Βασιλάκη και συζητούν για τις γυναίκες που δεν συμφώνησαν με τα κοινωνικά πρότυπα και γι’ αυτό το λόγο δέχονται μεγάλη πίεση από τον περίγυρο. Γυναίκες που ο γάμος και τα παιδιά δεν ήταν στις επιλογές τους ή απλά δεν προέκυψαν, αναγκάζονται να διαχειριστούν μια ενοχή που η ίδια η κοινωνία τους έχει εγκαταστήσει. Ας δούμε  πως ενδυναμώνουμε τις αντιστάσεις μας σε όσα δεν μας ταιριάζουν!

Η Ειρήνη Κλάδου, εκπροσωπεί τον πολύ δραστήριο σύλλογο γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου. Η ταινία τους «Πώς να εκπαιδεύσεις έναν αντιήρωα» μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πως πραγματικά είναι η ζωή για τους ανθρώπους με αναπηρίες. Η Ειρήνη καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα και δίνει το παράδειγμα πως η ζωή αποκτά νόημα όταν εστιάζεις στις μικρές καθημερινές επιτυχίες!

Και ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, φωτίζει με το νέο του βιβλίο τα τραύματα που όλοι φέρουμε. Και ακολουθώντας τον τίτλο του «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα» καταλήγουμε στη διαπίστωση ότι τα τραύματα μπορούν να γεννήσουν θαύματα, όταν αποφασίσουμε να τα δούμε, να τα φροντίσουμε και να τα επουλώσουμε. 

Αυτό το Σάββατο στις 17:50, «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News