Τηλεγραφικά… είδαμε και αυτά... Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021

Life
Τηλεγραφικά… είδαμε και αυτά... Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκατινιάσματος συνέχεια στα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα…
  • Τελικά μάλλον αυτοί που αποφασίζουν για νέες παραγωγές εκεί στην Αθήνα ούτε φαντασία έχουν, αλλά ούτε και ψάχνουν στο διαδίκτυο εάν ο τίτλος της εκπομπής που έχουν στα σκαριά υπάρχει ή υπήρξε στο παρελθόν. Μαθαίνω, λοιπόν, ότι αθηναϊκό Μέσο ετοιμάζει μουσική εκπομπή, έχοντας στο «τιμόνι» γνωστό συνθέτη, με τίτλο που έχει προταθεί να είναι το «Ένα τραγούδι ακόμα». Δηλαδή... γελάω, όταν στην «ΚΡΗΤΗ TV» πριν μερικά χρόνια υπήρχε το ίδιο concept εκπομπής με τον ίδιο τίτλο, έχοντας στο «τιμόνι» τον Γιώργο Χυντηράκη... Μήπως, ρε παιδιά, εκεί στην Αθήνα να «ψάχνεστε» περισσότερο, μιας και το έργο το έχουμε ξαναδεί; ΟΚ, το προσπερνώ, μιας και η φαντασία μάλλον έχει... μετακομίσει στον Άρη. Τελικά η «ΚΡΗΤΗ TV» ήταν πάντα πιο μπροστά!
  • Ο μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας είναι γνωστός τηλεοπτικά σε όλη τη Κρήτη για τις προγνώσεις του, που είναι εξαιρετικές! Την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, σε γνωστό τηλεπαιχνίδι της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο “Deal” του Alpha, γνωρίσαμε και την κόρη του, και καταλάβαμε ότι το τηλεοπτικό ταλέντο αλλά και η ωραία αύρα είναι οικογενειακή υπόθεση. Μάλιστα, η κόρη του Μανόλη έκανε και “Deal” και απέσπασε από τον τραπεζίτη 10 χιλιάδες ευρώ! Έτσι η οικογένεια Λέκκα έχει χαρές... όχι μόνο για το έπαθλο, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι η όμορφη κ. Λέκκα έκλεψε την παράσταση με τις έξυπνες ατάκες της, αλλά και το λαμπερό της χαμόγελο. Άντε, και σε καλή μεριά το έπαθλο!
  • Πάει δεξιά κι αριστερά και λέει ότι τη «χτυπούν» σε παραπολιτικές στήλες, γιατί, λέει, άλλαξε τις ισορροπίες στο ρεπορτάζ. Ρε κοπελιά, πόσο σίγουρη είσαι γι’ αυτό; Ναι, έφτασαν στα αφτιά μας οι τοποθετήσεις της σε δημόσιους χώρους και απλά γελάμε... Δηλαδή κλαίμε, για να το πω καλύτερα... Επειδή λοιπόν ο καθένας κρίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, σε αφήνω στον διαχρονικό σκοταδισμό σου και σου εύχομαι να απολαύσεις μια ακόμα ιστορία που έφτιαξες στο μυαλουδάκι σου. Άντε και καλές γιορτές...
  • Έκλεψε την παράσταση ο κ. Βασίλης, που μετά τον σεισμό - μαζί με τη σύζυγό του, Ιωάννα - ζει σε έναν από τους οικίσκους που τοποθετήθηκαν στο Αρκαλοχώρι. Ο κ. Βασίλης σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» τραγούδησε Καζαντζίδη, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια από τους τηλεθεατές. Μάλιστα, η φιλοξενία του συνεργείου της «ΚΡΗΤΗ TV» στη διάρκεια της εκπομπής στους οικίσκους ήταν εξαιρετική, με τους ανθρώπους που έχουν πληγεί να γεμίζουν με κεράσματα και καλή διάθεση τη δημοσιογράφο Αθηνά Πατεράκη και τον εικονολήπτη Στέλιο Χανιωτάκη. Άλλωστε αυτή είναι και η βασική διαφορά του κρητικού λαού, που ακόμα και στα δύσκολα δε χάνει τις διαχρονικές του αξίες! Όσο για τον κ. Βασίλη, όπως απέδειξε, εκτός από υπερήφανος Κρητικός, είναι και φωνάρα!
  • Ετοιμάζεται σε Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο, Χανιά και Αποκόρωνα ο νέος κύκλος των γυρισμάτων της σειράς «Σασμός», που φέτος παίζει δυνατά! Όπως μαθαίνω, αρκετοί ντόπιοι θα έχουν στα γυρίσματα ρόλο κομπάρσου, και μάλιστα θα έχουν την τύχη να ξέρουν πρώτοι και τις εξελίξεις. Ήδη γίνεται έκκληση στους ντόπιους να μη δίδουν στοιχεία για τη συνέχεια του σίριαλ, που έχει κάνει την Κρήτη να γίνεται viral σε όλη τη χώρα. Πάντως, η συγκλονιστική Μαρία Τζομπανάκη μάς θυμίζει για μια ακόμη φορά πόσο σπουδαία ηθοποιός είναι, όπως και το σύνολο του καστ!
  • Οι εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ. θυμίζουν εποχές που το ΠΑΣΟΚ ήταν πανίσχυρο, και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται κι από τις διεργασίες στο πολιτικό ρεπορτάζ. Μάλιστα, οι πολιτικοί συντάκτες και στην Κρήτη έχουν να το λένε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει τα δημοσιογραφικά γραφεία να παίρνουν «φωτιά» όσον αφορά τις ισορροπίες μεταξύ των υποψηφίων, αλλά και το πολιτικό παρασκήνιο. Η αλήθεια είναι ότι, μετά από τόσα χρόνια ως κόμμα εξουσίας, το ΠΑΣΟΚ μάς θύμισε καλές εποχές του πολιτικού ρεπορτάζ, τότε που οι πληροφορίες «έπεφταν βροχή». Για να δούμε λοιπόν και την εξέλιξη...
  • Ξεκατινιάσματος συνέχεια στα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα, που άρχισαν ακόμα πιο δυνατά να χάνουν έδαφος με την κουραστική και διαχρονικά ίδια θεματολογία τους. Βαθμολογούνται κάτω από τη βάση στη φαντασία, κάτω από τη βάση στη θεματολογία και εντελώς κάτω από τη βάση στην ποιότητα... Η «μάχη» για τα νούμερα κάνει νούμερα τούς ίδιους τους «μαχητές». Μήπως εκεί στην Αθήνα ήρθε η ώρα για μια στροφή προς κάτι διαφορετικό, γιατί ο κόσμος γελά αλλά και εκνευρίζεται με αυτόν τον μικρόκοσμο, οι κάτοικοι του οποίου θεωρούν ότι αυτοί είναι «τα πάντα» και κανείς άλλος; Ρε, μείνετε εκεί στον Άρη και αφήστε τον κοσμάκη στην ησυχία του..!
  • Καλά, εκεί στο «μαγαζάκι» δεν έχετε μάθει ότι η ανάλυση της πανδημίας είναι πάντα απόλυτα συνδεδεμένη με τον αριθμό των τεστ; Δεν έχετε κουραστεί με την εφιαλτική ανάλυση, επειδή πολύ απλά δεν έχετε καμία αίσθηση σε ό,τι αφορά τα αριθμητικά δεδομένα και τους συνδυασμούς τους; Όχι, δε μηδενίζω το πρόβλημα, που σαφώς και υπάρχει, ωστόσο οι δείκτες λένε πάντα την αλήθεια και εσείς ούτε που τους αντιλαμβάνεστε... Λίγη προσοχή, λοιπόν, δε βλάπτει για ένα θέμα που “καίει” όλο τον κόσμο... Βέβαια, θα μου πεις, η αποδοχή είναι τέτοια που επηρεάζει... Μάλλον αυτό τους σώζει.
  • Η αποδοχή της εκπομπής του είναι τεράστια! Θα μου πεις, αυτό το ξέρουν οι πάντες... Ο λόγος για την εκπομπή «Αντιθέσεις» στην «ΚΡΗΤΗ TV» με τον Γιώργο Σαχίνη, που έχει γίνει εδώ και δεκαετίες η διαχρονική συνήθεια στο prime time της Παρασκευής. Μάλιστα, είναι εντυπωσιακά τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τη μετάδοση από το ΥouΤube, μιας και υπάρχουν στιγμές που μέσα στο λεπτό στην εν λόγω πλατφόρμα είναι συνδεδεμένα πάνω από 5 χιλιάδες άτομα, ενώ τα views εκτοξεύουν την εκπομπή στις πρώτες θέσεις σε πανελλαδικό επίπεδο. Ιδιαίτερα στα γεωπολιτικά η εκπομπή δίνει ρέστα, και πολλές φορές γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και εκτός συνόρων. Τελικά, πέρα από τους τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα ρεκόρ έχουν γίνει viral στις «Αντιθέσεις» του Γιώργη Σαχίνη!
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News