Squid Game: Ετοιμάζεται νέος κύκλος για τη σειρά που «έσπασε» όλα τα ρεκόρ

Life
Squid Game: Ετοιμάζεται νέος κύκλος για τη σειρά που «έσπασε» όλα τα ρεκόρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημιουργός της σειράς μετά από αρκετό καιρό αναμονής είπε το μεγάλο «ναι» για το sequel της σειράς, «ο Dong-Hyuk θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι καλό για τον κόσμο!», δήλωσε σε συνέντευξή του

Επιβεβαιώθηκε επίσημα η προετοιμασία της 2ης σεζόν για τη δημοφιλής σειρά του Netflix Squid Game γνωστή και ως «Το παιχνίδι του καλαμαριού».

Η δημιουργός της σειράς μετά από αρκετό καιρό αναμονής είπε το μεγάλο «ναι» για το sequel της σειράς.

Σε νέα του συνέντευξη ο Hwang Dong-Hyuk δήλωσε πως «Το παιχνίδι του καλαμαριού» θα επιστρέψει για 2η σεζόν, μάλιστα ανέφερε πως η αγάπη που έλαβε η σειρά δεν άφησε άλλη επιλογή στους συντελεστές από το να συνεχίσουν. «Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση τόσο μεγάλη ζήτηση και τόση αγάπη για τη 2η σεζόν, οπότε νιώθω σαν να μην μας αφήσατε άλλη επιλογή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ωστόσο μην περιμένετε σύντομα την επιστροφή καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γίνει, νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς για να πω πότε και πως θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη σεζόν, οπότε σας υπόσχομαι το εξής: Ο Dong-Hyuk θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι καλό για τον κόσμο!».

Για την ιστορία η σκηνοθέτης και δημιουργός της επιτυχημένης σειράς σε προηγούμενες συνεντεύξεις του έχει αναφερθεί στο πως σκέφτεται την συνέχεια της ιστορίας, υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να επικεντρωθεί στον «Εκπρόσωπο» αλλά και γύρο από τον άνδρα με τα παιχνίδια που «ψάρευε» υποψήφιους παίχτες.

(φωτογραφία: Instagram)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News