Ανδριανή: Ένα «Ημερολόγιο εγκλεισμού» που έγινε βιβλίο

Life
Ανδριανή: Ένα «Ημερολόγιο εγκλεισμού» που έγινε βιβλίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής «Ανδριανή»

Ένα ημερολόγιο καραντίνας, μια εκδρομή στους καταρράκτες, μια αιμοδοσία και ένα ταξίδι για να ανακαλύψουμε την προσωπική μας αλήθεια, είναι όσα μας προσκαλεί η Ανδριανή να κάνουμε αυτό το Σάββατο 20 Νοεμβρίου.

Ο Λευτέρης Κουγιουμουτζής μας πάει πίσω στις μέρες της σκληρής καραντίνας. Ένα «Ημερολόγιο εγκλεισμού» που έγινε βιβλίο, η ζωή μας στην καραντίνα που έγινε βιβλίο.

Ο Γιάννης Μπρομιράκης, εκπαιδευτής canyoning, μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί σε έναν επίγειο παράδεισο, στο φαράγγι του Περιστερά στο Λασίθι. Με την Ανδριανή κάνουν canyoning, διασχίζουν το φαράγγι ακολουθώντας το δρόμο του νερού, κατεβαίνουν με ραπέλ καταρράκτες και μας αποκαλύπτουν μια άγνωστη Κρήτη.

Δίνουμε ραντεβού στην κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου και με τους εθελοντές του «Αιματοκρήτη» ενημερωνόμαστε για τη δωρεά αίματος και ακολουθούμε όλη τη διαδικασία της αιμοδοσίας, διαπιστώνοντας πόσο απλό, εύκολο και γρήγορο είναι να δώσεις αίμα και να σώσεις μια ζωή!

Και για το τέλος η Ανδριανή  καλωσορίζει τον Νικόλα Σμυρνάκη. Κάθε χρόνο και ένα βιβλίο ο Νικόλας, κάθε χρόνο και ένα βήμα παραπάνω όλοι μας – ιδανικά - στην προσωπική μας εξέλιξη. Φέτος ο Νικόλας μας προκαλεί να βρούμε την αλήθεια μας. Το νέου του βιβλίου έχει τίτλο «Η Αλήθεια, ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 ανθρώπινες ανάγκες». Είστε έτοιμοι για το ταξίδι αυτό;

Αυτό το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 17:50, «Ανδριανή» στην «ΚΡΗΤΗ TV», με την Ανδριανή Αγγελιδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News