Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο παρουσιαστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Life
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο παρουσιαστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ανέφερε ο ίδιος για την κατάστασή του σε ραδιοφωνική εκπομπή

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής έκανε αρχικά rapid test, το οποίο βγήκε θετικό και έκανε στη συνέχεια και μοριακό, το οποίο επίσης έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του reader.gr, λίγες ώρες αργότερα, ο Γρηγόρης θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά από το σπίτι του σε ραδιοφωνική εκπομπή, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του.

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα.

Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο ηχητικό απόσπασμα που ακούσαμε στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News