Ανδριανή: Γιατί τα ζευγάρια χάνουν το ενδιαφέρον τους μέσα στο χρόνο;

Κρήτη
Ανδριανή: Γιατί τα ζευγάρια χάνουν το ενδιαφέρον τους μέσα στο χρόνο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής «Ανδριανή»

Αυτό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου η Ανδριανή συναντά φίλους, λένε τα ωραία τους και εμείς απολαμβάνουμε να ακούμε και να μαθαίνουμε.

Με την ψυχολόγο Μαρία Αλατζόγλου μιλούν για τον έρωτα και πιο συγκεκριμένα για την ερωτική ζωή των ζευγαριών. Ζευγάρια που μέσα στο χρόνο χάνουν το ενδιαφέρον τους αλλά και ζευγάρια που δεν κατόρθωσαν ποτέ να αποκτήσουν την οικειότητα μέσα στη σχέση τους. Πότε η ερωτική ζωή γίνεται θέμα προς συζήτηση, τι μπορούμε να κάνουμε για να αναστήσουμε τη χαμένη σεξουαλικότητα και πως μπορούμε να απολαύσουμε τη συντροφικότητα.

Με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Μένιο Σακελλαρόπουλο η Ανδριανή κάνει  μια κουβέντα ζωηρή, με βάθος και ουσία όπως και ο ίδιος. Το τελευταίο του βιβλίο «Το κορίτσι της στάχτης» ήταν η αφορμή να συναντηθούν  και η αιτία να ανακαλύψουμε τον υπέροχο κύριο Σακελλαρόπουλο.

Ο Θέμος Ρήγας και ο Κώστας Φαρσάρης υποδέχονται την Ανδριανή στο αγαπημένο La Maison du Pain και μιλούν για την πιο τρελή ιδέα που είχαν μέσα στην καραντίνα!

Να φτιάξουν ένα χώρο, ένα σημείο συνάντησης για τους λάτρεις των ωραίων γεύσεων, των καθαρών αγνών υλικών, για ανθρώπους που θέλουν να πίνουν τον καφέ τους, να ακούν ωραίες μουσικές και να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία.

Πρώτη καλεσμένη την Ανδριανής η Φιλένα Ζουμαδάκη, ένα κορίτσι που ήρθε από τα Χανιά για να μιλήσουν για τη διαφορετικότητα.  Η Φιλένα, που γεννήθηκε με αχονδροπλασία,  γνωρίζει καλά πως είναι να ζεις σε ένα κόσμο αφιλόξενο. Με το παράδειγμα της μας αποδεικνύει τι σημαίνει να κάνεις υπερβάσεις, να θέτεις στόχους και να μην καταθέτεις ποτέ τα όπλα.

Αυτό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 17:50 στην ΚΡΗΤΗ TV, με την Ανδριανή Αγγελιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News