Μιχάλης Ντελής: «Με την πόρτα ανοιχτή» - Το νέο τραγούδι του Κρητικού καλλιτέχνη (βίντεο)

Life
Μιχάλης Ντελής: «Με την πόρτα ανοιχτή» - Το νέο τραγούδι του Κρητικού καλλιτέχνη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μιχάλης Ντελής επιστρέφει δισκογραφικά με μία συνεργασία έκπληξη - Τα γυρίσματα του νέου του τραγουδιού με τίτλο: «Με την πόρτα ανοιχτή» πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη

Μετρώντας πολλά χρόνια στην δισκογραφία και με αρκετές ζωντανές εμφανίσεις, ο Μιχάλης Ντελής, παρουσιάζει την εκδοχή του - all time classic - «Με την πόρτα ανοιχτή», σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Γιάννη Δόξα.

Το τραγούδι αυτό πρωτοκυκλοφόρησε το 1998 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στις προτιμήσεις του κόσμου κάνοντας την δική του πορεία μέσα στον χρόνο. Ο Κωνσταντίνος Πλατάκης στο 2021 του έδωσε μία νέα πνοή, φέρνοντάς το μπροστά μας. Με τη συγκατάθεση και την στήριξη των δημιουργών, των μεγάλων επιτυχιών, Κυριάκου Παπαδόπουλου και Γιάννη Δόξα, στο άκουσμα του «Με την Πόρτα Ανοιχτή», θα φέρει μία νέα δροσιά στην εποχή μας, έπειτα από όλα αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό.

Συντελεστές: Ενορχήστρωση και programming: Κωνσταντίνος Πλατάκης. Μίξη και Mastering: Κωνσταντίνος Πλατάκης και Μιχάλης Μαυράκης.

Η ηχογράφηση έγινε στο MavrakiSound RecordingStudio.

Μουσικοί: Μπουζούκι Κωνσταντίνος Πλατάκης, drums Μάκης Χαλβατζόγλου και σαξόφωνο Τάκης Δρακόπουλος.

Στα φωνητικά: Νίκη Φουντούλη και Λευτέρης Ντελής.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζωρτζάκης.

Επιμέλεια παραγωγής: AM Projects.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο όμορφο νησί της Κρήτης, με την χορηγία της FantasiaYachting. Covers & Artwork by Dusty Creation.

Η επίσημη ψηφιακή κυκλοφορία έγινε την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, ενώ από την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου είναι στις οθόνες και το οπτικό μέρος των γυρισμάτων του video clip, στο YouTube και σε όλα τα ψηφιακά κανάλια της DustyRecords.

Ακούστε το στο Spotify ΕΔΩ ή δείτε το ΕΔΩ

Ποιος είναι ο Μιχάλης Ντελής

Ο Μιχάλης Ντελής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Μας συστήθηκε το 1997 με το άλμπουμ «Μόνος», που είχε κυκλοφορήσει από την ΕΜΙ. Ξεχώρισαν τα τραγούδια «Άσπρο μετάξι», «Μόνος», «Έρχομαι ξανά» και «Τυραννία».

Το 2000 κυκλοφορεί το άλμπουμ, «Πήραν τα στήθια μου φωτιά» από την Legend Music. Ο δίσκος περιείχε παλιά λαϊκά τραγούδια σε επανεκτέλεση.

Το 2001, το maxi single «Με δεμένα μάτια» από την Φιλική Εταιρία.

Το 2005 ηχογραφεί τον δίσκο «Οδός αγάπης» με δικά του τραγούδια σε μουσική και στίχο που κυκλοφορεί από την Φαιστός.

Το 2014 συνεργάζεται με την Dusty Records, που μέχρι και σήμερα.

Με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό του, πραγματοποιεί πετυχημένες εμφανίσεις, κυρίως στην Κρήτη, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News