Καρτ Ποστάλ: Μια ιστορία μυθοπλασίας που διαδραματίζεται στην Κρήτη

Κρήτη
Καρτ Ποστάλ: Μια ιστορία μυθοπλασίας που διαδραματίζεται στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υποδείται τον Τζόζεφ, τον πρωταγωνιστή και συνδετικό κρίκο στις 12 αυτοτελείς ιστορίες που διαδραματίζονται στη σειρά «Καρτ Ποστάλ»

«Καρτ Ποστάλ» είναι ο τίτλος της νέας σειράς στην ΕΡΤ που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, με τα γυρίσματα να έχουν γίνει σε Λονδίνο και Κρήτη.

Πρόκειται για μια ιστορία, η οποία ξετυλίγεται μέσα από τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου της σειράς μυθοπλασίας που συνεχίζονται στην Κρήτη, με πρωταγωνιστές τους Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννο Περλέγκα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, και, φυσικά, τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι ο κεντρικός ήρωας και ο συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες.

Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς, είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του, για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή.

Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά.

Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη σ’ ένα συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του, μέσα από το οποίο θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί.

Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News