Πρεμιέρα για την «Ανδριανή» με ταξίδια στα Κύθηρα, βόλτες και συζητήσεις

Life
Πρεμιέρα για την «Ανδριανή» με ταξίδια στα Κύθηρα, βόλτες και συζητήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 17:50 στην ΚΡΗΤΗ TV

H Ανδριανή Αγγελιδάκη επιστρέφει και παρέα μαζί της θα περνάμε τα απογεύματα του Σαββάτου.Στην πρώτη εκπομπή ετοιμαστείτε για βόλτες, συναντήσεις και ωραίες κουβέντες.

Το τηλεοπτικό μας ταξίδι ξεκινά στα Κύθηρα. Απογειωνόμαστε, κυριολεκτικά, και μαζί με την Ανδριανή δοκιμάζουμε όλα τα αεραθλήματα. Από ελεύθερη πτώση, μέχρι αερομοντελισμό και αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Γνωρίζουμε τη Νικόλ Κωσταντάκη και μαζί της μαθαίνουμε να τρεφόμαστε σωστά και να φροντίζουμε τον εαυτό μας όπως του πρέπει.

Τώρα είναι μια καλή στιγμή και για να βάλουμε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά μας. Γνωρίζουμε το Τσι Κονγκ με την Ελένη Κουταλά και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να ανακτήσουμε την ενέργεια και τη ζωτικότητά μας.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν η Ανδριανή συναντά την ψυχολόγο Ματούλα Βασιλάκη και μιλούν για την ευαλωτότητα, τα απροσδόκητα που έρχονται στη ζωή μας και μας αλλάζουν τα δεδομένα, τις αλλαγές που μας φοβίζουν, και την επιλογή να μένουμε ανοιχτοί και έτοιμοι να συνδεθούμε πραγματικά με τους άλλους γύρω μας και να χτίσουμε σχέσεις ουσίας.

Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 17:50, στην ΚΡΗΤΗ TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News