Το Χόλιγουντ τιμά τον Ντάνιελ Κρεγκ δίνοντάς του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Life
Το Χόλιγουντ τιμά τον Ντάνιελ Κρεγκ δίνοντάς του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που τοποθετούμε το μωσαϊκό με το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας», αναφέρει η παραγωγός των τελετών

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα τιμηθεί με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ ενόψει της έναρξης προβολής στις ΗΠΑ της νέας ταινίας του franchise του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die».

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, σύμφωνα με το Variety είναι ο τέταρτος ηθοποιός της κινηματογραφικής σειράς που αποκτά αστέρι, μετά τους Ντέιβιντ Νίβεν, Ρότζερ Μουρ και Πιρς Μπρόσναν. \

Ο Μπάρι Νέλσον που υποδύθηκε επίσης τον Τζέιμς Μποντ σε τηλεοπτική ταινία έχει επίσης αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Η ταινία «No Time To Die» είναι η πέμπτη και τελευταία του franchise για τον Ντάνιελ Κρεγκ. Το αστέρι του θα είναι δίπλα σε εκείνο του Ρότζερ Μουρ.

Σε δήλωσή της η παραγωγός των τελετών στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, Άννα Μαρτίνεζ ανέφερε: «Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι πολιτιστικό είδωλο της Βρετανίας, όπως και ο Τζέιμς Μποντ, ο άνθρωπος που έχει απεικονίσει σε πέντε ταινίες 007. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τοποθετούμε το μωσαϊκό με το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας δίπλα σε εκείνο ενός άλλου διάσημου ηθοποιού που υποδύθηκε επίσης τον πράκτορα 007, τον Ρότζερ Μουρ. Οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν όταν δουν ότι τα αστέρια τους βρίσκονται, όπως αρμόζει στη λεωφόρο 7007 Hollywood ».

Η τελετή για τον ηθοποιό των ταινιών 007 θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου και ο Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι ο 2.704ος που αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Με τα αστέρια τιμώνται προσωπικότητες που έχουν συμβάλει σημαντικά στη βιομηχανία ψυχαγωγίας σε οποιονδήποτε από τους έξι τομείς: κινηματογράφο, μουσική, τηλεόραση, ραδιόφωνο, θέατρο- ζωντανή παράσταση και, από φέτος, αθλητική ψυχαγωγία.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

(φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News