Ο Ντάνιελ Κρεγκ μετά από 15 χρόνια και πέντε πρωταγωνιστικούς ρόλους ως Τζεϊμς Μποντ, κρεμάει το σμόκιν του. Η ταινία «No time to Die» είναι η τελευταία με τον ίδιο να ενσαρκώνει το Βρετανό πράκτορα.
Ο πρωταγωνιστής του James Bond, μοιράζεται το απόσταγμα της 15ετούς κοινής πορείας με τον πράκτορα 007, μιλώντας στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στην εκπομπή «Ελένη».
Ερωτηθείς για τον ρόλο που ενσάρκωσε, «Νομίζω πως ο ρόλος κέρδισε την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμησή μου, και τα τρία. Έπρεπε να το κάνω. Όταν υποδύεσαι ένα ρόλο, πρέπει να τον αγαπάς ακόμη κι αν είναι κάποιος κακός. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κρίνεις τον χαρακτήρα που υποδύεσαι. Είχα εύκολες και δύσκολες στιγμές μέσα στα χρόνια. Πολλές φορές χρειάστηκε να δώσω ‘’μάχη’’, ήταν δύσκολα, για πολλούς λόγους αλλά αυτοί οι λόγοι δεν είχαν σχέση με το κομμάτι της δημιουργίας», απαντά ο Ντάνιελ Κρεγκ.
Σχόλια