«Αντιθέσεις»: Πρεμιέρα την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου, στην ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
«Αντιθέσεις»: Πρεμιέρα την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου, στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γνωστό απόφθεγμα του Carl Jung, «Το να ρωτάς τη σωστή ερώτηση είναι ήδη το μισό πρόβλημα» παραμένει και φέτος στο κεντρικό άξονα της πολύ-θεματικής εκπομπής, «Αντιθέσεις» - Ο Γιώργος Σαχίνης ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό, με την εκπομπή που έχει γράψει τη δική της ιστορία για τρεις δεκαετίες στο τηλεοπτικό τοπίο - Πρεμιέρα την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου και ώρα 21:50

Ο Γιώργος Σαχίνης ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό, με την εκπομπή που έχει γράψει τη δική της ιστορία για τρεις δεκαετίες στο τηλεοπτικό τοπίο.

Με το μήνυμα : «Αυτό που έχουμε μπροστά μας μπορεί να ιδωθεί με τόσους τρόπους όσοι και οι θεατές. Αρκεί να αλλάξουμε λίγο θέση και τα πράγματα θα δείχνουν διαφορετικά. Η θέση όμως που βρισκόμαστε την κατάλληλη στιγμή κάνει την διαφορά» , οι «Αντιθέσεις» , η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση, στην ΚΡΗΤΗ TV, συνεχίζουν φέτος με τον 27ο κύκλο εκπομπών.

Η εκπομπή επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στις 21:50

Κορυφαίες προσωπικότητες, αλλά και πρόσωπα της καθημερινότητας, της πολιτικής, οικονομικής, πνευματικής και επιστημονικής ζωής , στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο, δίνουν άλλη διάσταση στην ενημέρωση φωτίζοντας με απόψεις και ντοκουμέντα, θεατές και αθέατες πλευρές της επικαιρότητας και όχι μόνο.

«Η εκπομπή για 27 χρόνια είναι «σήμα κατατεθέν» της ΚΡΗΤΗ-TV και στο νέο κύκλο της υπόσχεται, νέες καθηλωτικές συζητήσεις, με διαφορετικές οπτικές και αναλύσεις που θα αποκαλύπτουν ότι τελικά η θέση που βρισκόμαστε την κατάλληλη στιγμή, παίζει μεγάλο ρόλο στις ψευδαισθήσεις ή τις αλήθειες, ιδίως όταν πολλές φορές είμαστε σε λάθος θέση για να δούμε την πραγματικότητα ή έστω να μπορούμε να την αποκαταστήσουμε. Επειδή ''η θέση κάνει την διαφορά'', υπογραμμίζουν οι συντελεστές της εκπομπής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News