About You: Ποια είναι η εταιρεία μόδας που «βγαίνει στον αέρα» τα μεσάνυχτα

Life
About You: Ποια είναι η εταιρεία μόδας που «βγαίνει στον αέρα» τα μεσάνυχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε τα μεσάνυχτα η About You θα ενεργοποιήσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα στην Ελλάδα

Ένα εξαιρετικά δημοφιλές κατάστημα ένδυσης «ενεργοποιεί» το ηλεκτρονικό της κατάστημα από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχε προχωρήσει σε αποκλειστικά Pre Launch.

Πρόκειται για την γερμανική εταιρεία μόδας About You, η οποία βαδίζει με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς και αποτελεί μία από τις πολύ αναπτυσσόμενες -commerce εταιρείες της Ευρώπη. Παράλληλα διαθέτει το κέντρο διαλογής στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης ενώ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε συνεργασία εταιρεία courier που θα κάνει την παράδοση των παραγγελιών.

Ένα αγαπημένο brand που έχει «αγκαλιάσει» ιδιαιτέρως το κοινό όπου ετοιμάζεται να κατακτήσει την ελληνική αγορά καθώς και τους Έλληνες καταναλωτές.

Απόψε τα μεσάνυχτα «βγαίνει στον αέρα» και ενεργοποιεί το online shop του ενώ νωρίτερα θα προχωρήσει σε ένα «in fashion» Pre Launch, μόνο για τους συνδρομητές του Newsletter.

Με ένα κλικ έχεις μπροστά σου 400.000 διαφορετικά είδη από περίπου 2.000 brands

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της About You το κοινό μπορεί να περάσει μπροστά από 400.000 διαφορετικά είδη από περίπου 2.000 brands, μεταξύ των οποίων και Adidas, Nike, Mango, Polo Ralph Lauren, Levi’s, Calvin Klein, GAP, Esprit, Lacoste, Gant, Guess κ.α.

Αbout You: Θυγατρική εταιρεία του ομίλου Otto

Μέσα σε πολύ λίγο διάστημα κατάφερε να επεκταθεί σε 23 ευρωπαϊκές αγορές όπως σε ταλία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Πολωνία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Ρουμανία, Σλοβενία, Εσθονία, Λιθουανία, Κροατία, Δανία, Γαλλία, Ιρλανδία, Σουηδία, Φινλαδνία και άλλες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News