''The Art of Making Movies: Gus Van Sant'', βιβλίο για έναν από τους πιο δημιουργικούς σκηνοθέτες των ΗΠΑ

Life
''The Art of Making Movies: Gus Van Sant'', βιβλίο για έναν από τους πιο δημιουργικούς σκηνοθέτες των ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μία βαθύτερη διείσδυση στο μυαλό του σκηνοθέτη, o εκδοτικός οίκος Laurence King Publishing θα κυκλοφορήσει βιβλίο με τίτλο «The Art of Making Movies: Gus Van Sant»

Τα τελευταία 40 χρόνια ένας μικρός αριθμός σκηνοθετών είχε το δημιουργικό εύρος του Γκας Βαν Σαντ.

Από το Mala Noche (1986) στο Good Will Hunting (1997), Pyscho (1998) στο Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot (2018) ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός δημιούργησε ταινίες που άλλοτε εξόργιζαν και άλλοτε γοήτευαν τους κριτικούς.

Για μία βαθύτερη διείσδυση στο μυαλό του σκηνοθέτη, o εκδοτικός οίκος Laurence King Publishing θα κυκλοφορήσει βιβλίο με τίτλο «The Art of Making Movies: Gus Van Sant».

Η συγγραφέας Κάτια Τάιλιβιτς συγκέντρωσε αποκλειστικές εικόνες και αδημοσίευτες συνεντεύξεις, μαζί με υπερβατική ταινία και προβάλλει το έργο του ως καλλιτέχνη, φωτογράφου και συγγραφέα.

Το βιβλίο για τον σκηνοθέτη που είναι γνωστός για την εστίαση σε περιθωριακούς και απομονωμένους χαρακτήρες θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

«Καταξιωμένος τόσο ως ανεξάρτητος όσο και ως δημοφιλής σκηνοθέτης, είναι επίσης καλλιτέχνης, φωτογράφος και συγγραφέας. Βασισμένο σε εντελώς νέες και αποκλειστικές συνεντεύξεις και εικόνες που δεν έχουν δημοσιευθεί, αυτό το βιβλίο είναι μία διεισδυτική ματιά για το πώς ο Βαν Σαντ προσεγγίζει με επιτυχία αυτές τις διαφορετικές μορφές τέχνης» αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου, στην οποία ο Γκας Βαν Σαντ χαρακτηρίζεται ένας από τους πιο σημαντικούς επαγγελματίες του πολιτισμού και δημιουργούς στις ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News