Θλίψη για τον Mad Clip - Τι είχε πει σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις

Life
Θλίψη για τον Mad Clip - Τι είχε πει σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eίχε αποκαλύψει ότι νοσήσει με covid

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σε μία από τις τελευταίες τους τηλεοπτικές εμφανίσεις, ο Mad Clip είχε εισβάλει στο πλατό της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι", στις 11 Ιουνίου. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μείνει άναυδος, καθώς ο γνωστός τράπερ δεν συνήθιζε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Mad Clip είχε μιλήσει τότε για όλα στον Νίκο Μουτσινά, αποκαλύπτοντας μάλιστα και πως είχε νοσήσει από COVID-19.

"Εγώ προσπαθώ να κάνω κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά εντάξει. Έχω γεννηθεί Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί και πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα και μετά πηγαινοερχόμουν. Από το 2016 είμαι μόνιμα Ελλάδα και από τότε ξεκίνησα να γράφω στα ελληνικά. Είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό και αυτό δεν έγινε ποτέ. Μετά μου έδωσε εδώ ένας ράπερ να τα μεταφράσω στα ελληνικά αλλά είναι πολύ δύσκολη γλώσσα πραγματικά. Μου αρέσει να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να διασκεδάζει και ο κόσμος, να δώσω ένα δικό μου vibe. Το όνειρο μου είναι να βρίσκομαι στη βιομηχανία της μουσικής. Θέλω να χτίσω ένα γερό βιογραφικό, να βγάλω επιτυχίες και στο μέλλον να μανατζάρω άλλους καλλιτέχνες", είχε δηλώσει τότε ο Mad Clip.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News