Διαζύγιο για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη - Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Life
Διαζύγιο για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη - Η ανακοίνωση του ζευγαριού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο ήρθε και ο χωρισμός

Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη αποφάσισαν να χωρίσουν ενώ όπως όλα δείχνουν το τηλεοπτικό διαζύγιό τους λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν για τη Φωλιά των Κου Κου ήταν και χωρισμός στη ζωή.

Όσο κι αν οι δυο τους προσπαθούσαν να δείχνουν ότι όλα ήταν καλά μεταξύ τους στον αέρα της εκπομπής, είχαν ήδη πάρει την απόφαση να χωρίσουν. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρουν τους λόγους του διαζυγίου, αλλά ζητούν από όλους να σεβαστούν την απόφασή τους για χάρη των δυο παιδιών τους, που παραμένουν η μεγάλη προτεραιότητά τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ζευγαριού

"Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη".

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News