Rihanna μια από τους δισεκατομμυριούχους του Forbes

Life
Rihanna μια από τους δισεκατομμυριούχους του Forbes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αξίας της φτάνει τα 1,7 δις

Το 2020 η Rihanna εκτοξεύθηκε στη λίστα του Forbes με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ και η συνέχεια ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για την 33χρονη Robyn Fenty (όπως είναι το όνομά της). Η καλλονή ποπ σταρ από τα νησιά Μπαρµπάντος αγγίζει την κορυφή!

Η Rihanna ξεκίνησε τη σειρά προϊόντων ομορφιάς Fenty Beauty το 2017, επεδίωκε να δημιουργήσει μια εταιρεία καλλυντικών που θα έκανε "τις γυναίκες παντού να [αισθάνονται] ότι κάπου ανήκουν". Μια πιθανώς ακούσια συνέπεια: η σειρά την βοήθησε να μπει σε ένα από τα πιο κλειστά κλαμπ του πλανήτη: αυτό των δισεκατομμυριούχων.

Η αξία της Rihanna φτάνει πλέον τα 1,7 δισ. δολ. όπως εκτιμά το Forbes - κάτι που την καθιστά την πιο πλούσια γυναίκα μουσικό στον κόσμο και δεύτερη μόνο πίσω από την Oprah Winfrey στον κλάδο της ψυχαγωγίας.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της (περίπου 1,4 δισ. όπως εκτιμά το Forbes) έρχεται από την αξία της σειράς προϊόντων Fenty Beauty, στην οποία κατέχει το 50% όπως επιβεβαιώνει πλέον το Forbes. Το μεγαλύτερο μέρος από το υπόλοιπο έρχεται από το μερίδιο που έχει στην εταιρεία εσωρούχων, Savage x Fenty, αξίας $270 εκατ. σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes και από τα κέρδη της από την καριέρα της ως μουσικός και ηθοποιός κορυφαίων επιτυχιών.

Πηγή: thetoc

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News