Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο νοσοκομείο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για Covid-19

Life
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο νοσοκομείο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για Covid-19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γιατροί μιλούν για λοίμωξη του αναπνευστικού

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε εισαγωγή με υψηλότατο πυρετό που τον βασάνιζε ημέρες με τους γιατρούς να μιλούν για λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, με τους γιατρούς να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αφού η κλινική του εικόνα συμπίπτει με τα συμπτώματα του covid-19.

Η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου κρίνεται σοβαρή μιας και ο παρουσιαστής έχει υποκείμενα νοσήματα.

Ο ίδιος πρόσφατα σε μία συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Τότε δεν είχε υποστεί έμφραγμα, αλλά όπως και τώρα, είχε μία σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και οι γιατροί τότε τον είχαν διασωληνώσει.

Πηγή: Debater

(φωτογραφία: Intime) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News