Ελένη Μενεγάκη: Θέλει την Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή της

Life
Ελένη Μενεγάκη: Θέλει την Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι άλλοι θα βρίσκονται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη τρέφει μεγάλη εκτίμηση για την Λίτσα Πατέρα και θέλει να την φέρει στην εκπομπή της

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του OPEN, αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στο MEGA και τη Λίτσα Πατέρα, προκειμένου να βρίσκεται στη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε η ιδέα να έχει στην εκπομπή της η Ελένη την Λίτσα Πατέρα. Αυτό που μαθαίνω είναι πως στο MEGA μπορούν να καλύψουν τη Λίτσα Πατέρα και τηλεοπτικά και εκδοτικά, καθώς η ίδια διατηρεί και το περιοδικό της. Έχει γίνει μία πρόταση, μία κρούση» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Θα δούμε πώς θα γίνει. Δεν έχει ακουστεί εξάλλου πως η Λίτσα Πατέρα δεν έχει καλές σχέσεις με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ούτε υπήρξε ποτέ κάποια αντιπαράθεση». Σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, η Ελένη Μενεγάκη θα έχει στο πλευρό της, στη νέα της εκπομπή, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ανάμεσα στους νέους συνεργάτες της, σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή», θα βρίσκεται ο Γιάννης Μούτσος, παρουσιαστής ειδήσεων και γνώστης του διπλωματικού ρεπορτάζ και η Δέσποινα Τσόκου, που γνωρίσαμε στο πάνελ της εκπομπής του Δημήτρη Καμπουράκη. Η παρέα μεγαλώνει και με τη συμμετοχή του Σάββα Πούμπουρα. Στην αρχισυνταξία παραμένει η Ελένη Γελαλή.

Πηγή: ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News