«Καλό Μεσημέρι»: Συγκίνηση και κέφι στο φινάλε για τον Λευτέρη και την Χριστιάννα

Life
«Καλό Μεσημέρι»: Συγκίνηση και κέφι στο φινάλε για τον Λευτέρη και την Χριστιάννα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπομπή "έκλεισε" για καλοκαίρι και φαίνεται πως κέρδισε και με το παραπάνω φέτος το στοίχημα στην ψυχαγωγική ζώνη

Με θετική ενέργεια, χαμόγελα και όρεξη για διακοπές, οι παρουσιαστές της εκπομπής “Καλό Μεσημέρι”, Λευτέρης Κουμαντακης και Χριστιάννα Σκούρα, καθώς και οι συνεργάτες τους, αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό στο φινάλε της εκπομπής τους.

Το team της παραγωγής φαίνεται πως κέρδισε και με το παραπάνω το στοίχημα στην ψυχαγωγική ζώνη, με την “ΚΡΗΤΗ TV” να νιώθει δικαιωμένη για την επιλογή στα πρόσωπα των δύο παρουσιαστών.

Το κλίμα στην τελευταία εκπομπή ήταν συγκινησιακά φορτισμένο, ενώ ιδιαίτερες ήταν οι ευχές του γνωστού ηθοποιού Χάρη Ρώμα αλλά και του μεγάλου Βασίλη Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το τηλεοπτικό δίδυμο, ευχόμενοι καλό καλοκαίρι και καλή επάνοδο στη συχνότητα της “ΚΡΗΤΗ TV”.

Μάλιστα ο αρχισυντάκτης της εκπομπής “Καλό Μεσημέρι”, Λευτέρης Κουμαντακης, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το πιο “Καλό Μεσημέρι” της ζωής μας! Μια παραγωγή και μια... ευχή, που κάθε μεσημέρι δε δέχτηκε να κάνει εκπτώσεις στη διάθεση, στο χαμόγελο, στην αισιοδοξία, στην αλήθεια, στη ζωντάνια και στη φρεσκάδα της θεματολογίας!

Κάθε λέξη που ειπώθηκε βγήκε αβίαστα κι όμως εμπεριείχε τόση αγάπη για τον τηλεθεατή.

Κάθε θέμα πριν “παίξει αέρα” περνούσε από κόσκινο. Ήταν ηθική εντολή για εμάς η διατήρηση της τηλεοπτικής ποιότητας, όπως αυτή εκφράζεται χρόνια τώρα μέσα από τον Όμιλο της “ΚΡΗΤΗ TV”.

Ήταν ζητούμενο για εμάς όχι μόνο να μην αμαυρώσουμε τις ψυχούλες του τηλεθεατή τα μεσημέρια, αλλά να τον κάνουμε να δει την καθημερινότητα με άλλη ματιά... Πιο αισιόδοξη ματιά!

Σας ευχαριστούμε όλους για την αποδοχή και την υποστήριξη που λάβαμε, σε ένα εγχείρημα που μπορεί να έμοιαζε πειραματικό, αλλά τελικά είχε στέρεες βάσεις και μελετημένη προοπτική!!!

Ραντεβού μετά το... καλοκαίρι!!

Να προσέχετε και να ακούτε την καρδιά σας...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News