Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου

Life
Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσάστρια είχε έντονες λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα

Απουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου από την εκπομπή της προκαλώντας ανησυχία. 

Έτσι ο Γρηγόρης Γκουντάρας άνοιξε την εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής (25/6) και πληροφόρησε το τηλεοπτικό κοινό ότι η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις τα ξημερώματα. Η παρουσιάστρια του Open - όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας - στις 4.30 το πρωί ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως ανέφερε το πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η παρουσάστρια είχε έντονες λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα. Αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν εισαγωγή και παρέμεινε στο νοσοκομείο για να ελεγχθεί η υγεία της. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα βρεθεί σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής για την παρουσιάστρια: «Καλημέρα, είμαστε εδώ. Είναι μια δύσκολη Παρασκευή, η τελευταία του Ιουνίου γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα. Είναι μια χαρά, ένιωσε μια αδιαθεσία. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Έγινε στις 4.30 το πρωί αλλά επειδή μιλήσαμε, δόξα τω Θεώ είναι καλά. Αν το θέλει κι επιτρέπεται, μπορεί να μιλήσουμε αργότερα τηλεφωνικά. Περαστικά και την περιμένουμε με αγάπη… Θα γυρίσουμε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη και την Χρίσλα να σχολιάσουμε όλα τα θέματα». «Πολύ καλά έκανε και πήγε αφού ένιωσε μια δύσπνοια. Έπρεπε να πάει να δει τι της συμβαίνει. Δεν έχει καμία σχέση με κορονοϊό» είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γκουντάρας διέκοψε τη ροή των θεμάτων του «Ευτυχείτε» για να πληροφορήσει το τηλεοπτικό κοινό ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ καλά, βλέπει την εκπομπή «Ευτυχείτε» από το νοσοκομείο και να της ευχηθεί και πάλι περαστικά και γρήγορα πίσω στην εκπομπή.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News