Σπύρος Φωκάς: Σε κρίσιμη κατάσταση ο γνωστός ηθοποιός

Life
Σπύρος Φωκάς: Σε κρίσιμη κατάσταση ο γνωστός ηθοποιός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό που είχε πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές στην Ευρώπη και το Χόλιγουντ

Ώρες αγωνίας για τον βετεράνο ηθοποιό Σπύρο Φωκά, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αντρέα Κουβελογιάννη, που αναφέρονται στε ανάρτηση στο Fecebook ο Σπύρος Φωκάς βρίσκεται στο σπίτι του δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον, εξαιτίας ραγδαίων επιπλοκών που είχε με την καρδιά του , αλλά και τα άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί του ηθοποιού θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο και γι’ αυτό ζήτησαν από τη σύζυγό του, τη Λίλιαν Φωκά να τον πάρει στο σπίτι τους. Όπως κι έγινε…

Ο Σπύρος Φωκάς, ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς που έκαναν διεθνή καριέρα, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές στην Ευρώπη και το Χόλιγουντ, αντιμετώπιζε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας, όπου ζει εδώ και αρκετό καιρό μαζί με τη γυναίκα του, Λίλιαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να πληρώσει τις οφειλές προς τη ΔΕΗ και την εφορία.

«Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε. Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά», είχε πει η σύζυγος του Σπύρου Φωκά στην Espresso.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News