MasterChef: Νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Life
MasterChef: Νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef

Με νίκη του μεγάλου φαβορί και της συμπάθειας αρκετών ολοκληρώθηκε ο τελικός του 5ου MasterChef, που ανέδειξε τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη ως την πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Από την περασμένη εβδομάδα, οι δύο φιναλίστ - η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, υποβλήθηκαν σε πέντε απαιτητικές δοκιμασίες την κατάκτηση του τίτλου.

Οι βαθμολογίες

Στη βαθμολογία για την πρώτη δοκιμασία, η Μαργαρίτα συγκέντρωσε 8 βαθμούς και ο Διονύσης 7 βαθμούς. Την ίδια ακριβώς βαθμολογία είχαν και στη δεύτερη δοκιμασία, ανοίγοντας την ψαλίδα στους δύο βαθμούς (16-14). Στην τρίτη δοκιμασία που διεξήχθη στη Χαλκιδική με τον chef Μπερσέλιους, η Μαργαρίτα έλαβε 7 βαθμούς και ο Διονύσης 8 (23-22).

Στη βαθμολογία της τέταρτης δοκιμασίας που έγινε στην κουζίνα του MasterChef, με μενού που δημιούργησαν οι ίδιοι οι παίκτες, η Μαργαρίτα συγκέντρωσε 7 βαθμούς ανεβαίνοντας στους 30 πόντους και ο Διονύσης έλαβε από τους τρεις κριτές επίσης 7 βαθμούς, σκαρφαλώνοντας στους 29 βαθμούς.

Ο Jason Atherton ήταν εκείνος που έστειλε την Μαργαρίτα στην κορυφή, βαθμολογώντας την με 8 στα 10, ανεβάζοντας την στους 38 βαθμούς.  Ο Διονύσης χρειαζόταν το απόλυτο 10 για να περάσει μπροστά με 39 βαθμούς, κάτι που όμως δεν συνέβη και με 8 βαθμούς από τον σεφ Atherton ανέβηκε στους 37 και έμεινε στην δεύτερη θέση.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα στον διαγωνισμό, η Μαργαρίτα είχε κερδίσει και το Silver Award, παίρνοντας ακόμα 10.000 ευρώ.

(Κεντρική Φωτογραφία Instagram)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News