«Τα Φιλαράκια»: Aniston και Schwimmer παραδέχτηκαν ότι ήταν ερωτευμένοι και στην πραγματικότητα

Life
«Τα Φιλαράκια»: Aniston και Schwimmer παραδέχτηκαν ότι ήταν ερωτευμένοι και στην πραγματικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ»

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά αποκαλύφθηκε στο επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion», που προβάλλεται στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max.

Οι χαρακτήρες της σειράς Ρος Γκέλερ και Ρέιτσελ Γκριν δεν τα έφτιαχαν και χώριζαν διαρκώς μόνο μπροστά από τις κάμερες, αλλά παραδέχτηκαν ότι ήταν ερωτευμένοι.

Οι ηθοποιοί Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, όμως για πρώτη φορά φιλήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς το 1995.

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ», λέει η Άνιστον στο επετειακό επεισόδιο. «Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», πρόσθεσε.

Οι δυο τους ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι εκτός σκηνής γιατί και οι δύο είτε είχαν σχέση με άλλους είτε βρίσκονταν μεταξύ σχέσεων.

«Ήμασταν και οι δύο πολύ "τσιμπημένοι"», συμπλήρωσε και ο Σουίμερ λέγοντας ότι ωστόσο επειδή πάντα κάποιος από τους δυό τους βρισκόταν σε σχέση "ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Όπως περιέγραψε, «περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ». «Πώς δεν είχατε καταλάβει όλοι ότι ήμασταν "τσιμπημένοι";», ρώτησε τους συμπρωταγωνιστές του Ματ Λεμπλάνκ, Μάθιου Πέρι, Κόρτνεϊ Κοξ και Λίζα Κούντροου.

«Είχαμε καταλάβει, ξεκάθαρα», απάντησε η Κοξ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News